2777
2789

یجا کامنت گذاشتم ک شوهر منم منو کتک میزنع بعد طرف نوشته شاید مقصری 😑😑😑من تاوقتی ک نزدمش مقصر نیستم .

ینی این جور زنا ک درد ما کتک خورا رو نچشیدن ببخود میگنن میان نظر میدن بشدت عصبیم الان ...دختر عموم ب شوهرش خیانت کرده بعد شوهره مث چی دورش میگرده خونه ب نامش زده ب من میگه خب شاید مقصری ک شوهرت میزنت عب نداره ....خیانت نکنه حالا کتک عب نداره در صورتی ک خودش باشه میکشه طرفو ...یا هی میگن سکوت کنید ک کتک نحورید طرف داره زور میگه حرف ناحق میزنه بهت میگه حرومزاده مادر ج ن ده ‌گوه میخوری ....بعد میگن ولش کن جواب نده تا کتک نخوری ببینم خودشون میتونن سکوت کنن اون لحظه ؟؟؟

بانوی کورد ❤️

طرف میشنایم انقدر خونش جیغ جیغ میکنه الکی شوهره تو بهش نمیگی بعد من اصلا جیغ جیغ نکردم میگه خب لاب میری ت. مخ اصلا کی همچین حقیو ب مرد میده

بانوی کورد ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگفتی تویی ک خیانت کردی نظر ندهاینا شعور ندارن ی عده بیشعور هم دوشب پیش تو نی نی سایت بهم گفتن شوهر ...

اینا ی مشت ادم نفهمن ک هیچ درک و بویی از شرایط ما ندارن و خوشی زد زیر دلشون ...و حقشونه ک ادم ب ر ی نه بهشون 

بانوی کورد ❤️

اینا ی مشت ادم نفهمن ک هیچ درک و بویی از شرایط ما ندارن و خوشی زد زیر دلشون ...و حقشونه ک ادم ب ر ی ...

دقیقاااا

توهم حرس نخور قشنگم گور باباشون اگه خانوادت حمایتت میکنن طلاق بگیر کتکاشم تو پزشکی قانونی ثبت کن بشه مدرک طلاقت

میگفتی تویی ک خیانت کردی نظر ندهاینا شعور ندارن ی عده بیشعور هم دوشب پیش تو نی نی سایت بهم گفتن شوهر ...

همچنین توی سایت گفتن زن خراب مهریه میگیره  حتی اگ بیخودی طلاقش دادن باید مهریه رو ببخشه    زشت ترین فحش دنیا رو باید ب اون زن داد ک اینو میگه خدا فقط سرش بیاره    در به در عالم بشه و بی خانمان   

دقیقااااتوهم حرس نخور قشنگم گور باباشون اگه خانوادت حمایتت میکنن طلاق بگیر کتکاشم تو پزشکی قانونی ثب ...

بدبختی بعدش انقدررررر میاد التماس و گریه و پول میده .من خرم دلم میسوزه ...دوسشم دارم البته چون دوس بودیم ولی قرار نی ب هرقیمتی باج بدم ....اره عشقم یبار رفتم پزشک قانوعی ی برگه دارم

بانوی کورد ❤️

همچنین توی سایت گفتن زن خراب مهریه میگیره حتی اگ بیخودی طلاقش دادن باید مهریه رو ببخشه زشت ترین ...

اره بخدا گاهی انقدر دلمو میشکنن میگم خدایا ب سرشون بیار ....بعد میبینم دلم نمیاد ....حالا شانسی ک من اوردم همه چی ب ناممه کلا نزاشتم هیچی ب نام شوهرم باشه

بانوی کورد ❤️

جامعه پسر دوست و مرد سالار همین میشهحقو همییییشه ب مرد میدن مرد راحت فحش میده داد میزنه کتک میزنه خر ...

این مال الان نیست مال دهه هشتاد و اوایل نوده. الان همه حق رو به زن میدم. منتها عده ای از تو غار بیرون اومدن هنوز تو دهه هشتاد و اوایل نود گیر کردن

جامعه پسر دوست و مرد سالار همین میشهحقو همییییشه ب مرد میدن مرد راحت فحش میده داد میزنه کتک میزنه خر ...

اره بخدا سوری جون ینی من تعجبم از خانوماس ک شدن طرفدار مردا 😳من موندم شوهرشون برگرده تو خونه بهشون بگی فلان کش یا بگه مادرت فلانه ....نگاهش میکنن واقعا؟؟؟؟؟

بانوی کورد ❤️