2777
2789
عنوان

بچه ها من با شوهرم اشتی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3089 بازدید | 115 پست

اصلا نباید بساز باشی
باید سم باشی
من خودم زمان دوستی یه سم خالص ادایی بودم
تهشم چون سم بودم اومد ازدواج کنیم
به خدا مردا قدر دختر کم توقع و مهربونو نمیدونن
مثلا یادمه پیک نیک دوستانه قرار بود بریم،من هیچی درست نکردم.دوس دخترای بقیه پسرا انواع دسر و‌...
من هیچی
به همسرم که رلم بود اون زمان گفتم سر راه یه چیزی بخر ببریم
تو پیک نیکم گفتم من گرممه پوستم سوخت
برام سایه بان گذاشت
قسمت خوب جوجه رم من میخواستم
حالا دخترای دیگه همه قانع و...
تهشم همشون کات کردن اونم از طرف پسرای چلغوز
با پسر نباید گوگولی رفتار کنی کلا وگرنه هار میشه و کات

اینو زیتون پرورده اصل تو اون تاپیک گذاشت

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ی دعوایی بامن راه انداخت بخاطر کراتین الان میخام هم پول رنگ ازش بگیرم هم کراتین

حتما اینکارو بکن

تا‌پول نداد انجام نده

به هیییییچ عنوان از پدرت نگیر

چند میلیون ازش بخواه برای کارهای زیبایی

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بنظرم اگه میدونی واقعا نداره کنسلش کن تا بعدا ازش پول بگیریالان پدرتون مسئولیتی درقبال رنگ موی شما ن ...

اتفاقا برای تنبیه هم که شده اینباررو کنسل نکنه...شوهرش ازش درخواست کارهای زیبایی داره وسراین قضیه دعواشون شده...نکنه فکرکرده هرکدوم ازاین کارها  ۳۰۰/۴۰۰ هزار تومن میشه.

پارسا پسرمامان😍
اره خوندم همه روبنظرمن شوهرت خیلی روش زیاده و فقط دوران عقد فرصت داری روشو کم کنی وگرنه تا اخر عمر گ ...

دقیقا میخام ی زن ولخرج باشم مامانش گفت شام خونه بخورین گفتم من مبخام شام بیرون بخورم حالا هم میخام رنگ کنم هم کراتین  پول یه بستیم نداشت بده

من جات بودم بهش میگفتم پول رنگو بده اگ نداد یا گفت این هفته ندارم بگو پس کنسل میکنم هروقت داشتی میرم

ببین تاکید میکنم ب هیچ وجه از بابات نگیر چون تجربه نشون داده شوهرا بعد طلبکارم میشن و هی انتظار دارن پدرت تو هرچیز از نظرمالی کمک کنه

اصلا نباید بساز باشیباید سم باشیمن خودم زمان دوستی یه سم خالص ادایی بودمتهشم چون سم بودم اومد ازدواج ...

دقیقا  تصمیم دارم بندازمش به قرض انقد ازش پول بگیرم تا بفهمه زن قانع بعتره یا زن پرتوقع 

اتفاقا برای تنبیه هم که شده اینباررو کنسل نکنه...شوهرش ازش درخواست کارهای زیبایی داره وسراین قضیه دع ...

اخه بگو مگه میشه متاهل باشی پول بستنی نداشته باشی کلی هم ادعات بشه

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤

الان از بابات بگیری عادت میکنه

همون کارایی که خودش گفته رو انجام بده ولی پولشو از خودش بگیر مثلا اگر نگفته رنگ ولی کراتین و زاویه رو گفته همون کار رو انجام بده که نتونه بگه من نگفتم رنگ کنی

قبل نوبت گرفتنم باهاش هماهنگ کن که پول داشته باشه

وقتی عقد رسمی کردی و اسمت تو شناسنامه ی همسرته هزینه ی رسیدگی های شما رو ایشون باید بده!

شما از زمانی که عقد کردی محضر نفقه داری حق و حقوق داری...

و متاسفانه خیلی از ما خانوما یه مراسم گرفتنو بیشتر ب رسمیت میشناسیم تا عقد ب اون مهمی رو...

عزیز شما هم هزینه های رسیدگیتو اگر عقدت رسمیه از همسرت باید بگیری نه پدرت..خصوصا که شوهرت اینجوری ادعا کرده ک فلان مدل بشی براش و اینا در هر حالتی باشید باید خرجتو بده و خرجت کنه..

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

اتفاقا برای تنبیه هم که شده اینباررو کنسل نکنه...شوهرش ازش درخواست کارهای زیبایی داره وسراین قضیه دع ...

دقیقا اگر اینکارو نمیکرد کنسلش میکردم ولی چون خیلی ناراحتم ازش میخام هم پول رنگ بده هم کراتین میخام ازش پول بکشم تا بفهمه زن پرتوقع بهتره یا کسی که درکش میکنه