2777
2789
عنوان

یه موضوعی خیلی داره اذیتم میکنه🥲

348 بازدید | 37 پست

قبلا یکی ازدواج میکرد برام مهم نبود ولی الان خیلی حس بدی میگیرم. اکثرا همکلاسی های دبیرستانم ازدواج کردن و بچه دار شدن و وقتی فکر میکنم من حتی تا این سن یه دونه خواستگارم نداشتم خیلی ناراحت میشم. دیشب رفته بودیم عروسی که هر دو طرف زیر ۲۰ سال سن داشتن. نمیدونم چیکار کنم این فکر لعنتی رو از سرم بیرون کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا من عروسی اینا برم همش مسخرشون میکنم تو ذهنم آخه پسر زیر ۲۰ 😂 البته خودم دوست دارم ازدواج کنم و ...

منم همینطور ولی میگم این دخترو یکی خواست ولی من چی ک یه خواستگارم ندارم. نمیدونم میفهمی منظورمو یا نه🙃

منم همینطور ولی میگم این دخترو یکی خواست ولی من چی ک یه خواستگارم ندارم. نمیدونم میفهمی منظورمو یا ن ...

اره بابا خیلی میفهممت 

🥲💔 

همین الانم داشتم با خدا حرف میزدم وگلایه میکردم

من وقتی در ۲۷ سالگی ازدواج کردم این حسو داشتم ولی خوب قسمتم اون موقع بود 

قبلشم با یکی سالها دوست بودم ولی قسمتم صلاح بود همسرم باشه الانم شکر خدا همه چی زندگی متاهلیم عالیه

اینارو گفتم‌تا بگم‌ هر چیزی به وقتش پیش میاد

منم میبینم اینارو ولی برام مهم نیست اتفاقا بهشون میخندم و خوشحالم طرز فکر فرق میکنه باهاشون

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

حس میکنم تا آخر عمرم تنها میمونم🥲💔

حست طبیعیه همه مجردا دارن به نظرم 

ولی زندگی غیر قابل پیشبینیه 

میبینی یهو پیش میاد به طرز غیر منتظره 

یا شایدم ما آماده نیستیم یا طرف مقابلمون

من وقتی در ۲۷ سالگی ازدواج کردم این حسو داشتم ولی خوب قسمتم اون موقع بود قبلشم با یکی سالها دوست بود ...

میدونم چی میگین

ولی من این ناراحتم میکنه چرا تا الان ک ۲۴ سالمه هیچ خواستگاری نداشتم و کسی منو نخواسته ینی انقد داغونم

منم میبینم اینارو ولی برام مهم نیست اتفاقا بهشون میخندم و خوشحالم طرز فکر فرق میکنه باهاشون

منم برام مهم نبود ولی از وقتی درسم تموم شده این که خودم حتی نمیتونم یه رابطه ی عاطفی معمولی داشته باشم ناراحتم می‌کنه