2777
2789

ولی من اصلاعلاقه ندارم به رانندگی فقط گواهینامه الکی گرفتم میگه به شرطی میخرم سوارشی الکی نندازی گوشه پارکینگ نمدونم قبول کنم اگه سوارنشم مخمومیجوه🤕

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه داری فقط حوصله استرسشو نداری . بشین پشت فرمون به دردت میخوره

دقیقاهمینه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

خوش ب حالت از صبح دارم این دعا رو میکنم خدا یا کاش یا ماشین واسه خودم داشتم تا رانندگیم خوب میشد

هنونخریده دودلم

لی لی لی مبارکه خواستگار منم قراره بعد عقد برام 207بخره

هنونخریدم خودم بایداوکی بدم

وقتی نه علاقه داری نه بلدی برا چی میخره؟اگه پولتون زیاده جای چیز دیگه خرجش کنین

میگه حرفه ای بشی بلدکه فراموش کردم

هنونخریدم خودم بایداوکی بدم

خب بگو بخره دیگه الان همه دوست دارم ماشین مستقل داشته باشند من به خواستگارم گفتم که من چون رانندگی بلد هستم باید برام ماشین بخره یا ماشین خودش رو بده دست من باشه چون من با این و تاکسی خوشم نمیاد برم اینور اونور