2777
2789
عنوان

میخام سولاردام بخرم... چه مارکی خوبه؟ و چه کارایی هایی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 60778 بازدید | 81 پست
کلاس گلدیران مفته. یه جلسه کلاس گذاشتن. خانومه شمارشم داد.😁 من هرچی بلد بود ازش کشیدم بیرون. کلا اد ...

ایول بهت.....     

ازین به بعد هرچی تو سولاردوم داشتی درست میکردی عکس بگیر اینجا بزار ماهم یاد بگیریم      

شماره همون خانمه رو به منم بده      

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كسي كه كانوكشن داره و كيك پخته قبلا از پختن گرم ميكنيد دستگاه رو؟

بله حتما باید گرم باشه با هر دمایی ک میخواید بپزید ؛ من فقط اینو بلدم😟

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
ایول بهت.....       ازین به بعد هرچی تو سولاردوم داشتی درست میکردی عکس بگیر اینجا ...

اون خانم مربی تبریزه. گلدیران تو هر شهر برای خودش مربی آشپزی داره. وقتی خریدی بگو برا کلاس بهم خبر بدین

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
آره. اتفاقا گوشت قلقلی خیلی تر و تمیز درمیاد از توش. پیازداغمو کلا تو سولار درست میکنم. هم روغنش کم ...

بايد يه تاپيك بزني دونه دونه ياد بدي😂😂

گوشت قلقلي رو ميچيني تو ظرف ميزاري رو حالت كانوكشن؟ چقدر روغن ميزني؟

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
بله حتما باید گرم باشه با هر دمایی ک میخواید بپزید ؛ من فقط اینو بلدم😟

يعني همينطوري خالي بزارم روشن كنم؟ اخه تو حالت مايكرو ميگن اينكارو بكنيد خراب ميشه

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
خب آره منم سامسونگ دارم ک کانوکشن داره ولی جوجه گردان نداره؛ مثل الجی ک خانوما میگن

داره مال من جوجه گردان ولي تا حالا استفاده نكردم😂😂

بچه ها  اینستا من پیج آشپزی دارم اینم اسمش

mahsa_thecook

هر سوالی خواستیم اونجا بپرسین. البته پیج شاخی نیستا. همینجوری عکس غذاهامو میزارم

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
بچه ها  اینستا من پیج آشپزی دارم اینم اسمش mahsa_thecook هر سوالی خواستیم اونجا بپرسین. البته ...

چه خوب پس میایم اونجا میپرسیم

فقط عکس سولاردومت رو بفرست خانمی

فراموش نکنی

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
چه خوب پس میایم اونجا میپرسیم فقط عکس سولاردومت رو بفرست خانمی فراموش نکنی

رفتم خونه میفرستم عزیزم

اسم مدلشو نمیدونم. قیمتم یادم نیس. بین دو نیم تا سه و خرده ای بود.  رفتم خونه نگا میکنم میگم😚

دسته گلت درد نکنه حتما لطف کن بهم بگو 

بلاخره عروسیم تموم شد راحت شدم.26اردیبهشت قشنگترین و بهترین روز دنیا    

مرسی عزیزم خیلی قشنگه

ولی رنگش ک سفید نیست  

چه خوب  من نفهمیدم الان سولاردوم بخاطر اینکه ضرر نداره گرون تره نسبت به مایکروفر یا کاراییش ...

عزیزم والا من فرقشون رو نمیدونم.فقط فرق مایکرو فر و مایکروویو رو میدونم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢