2777
2789

چندتا تجربه دیدم از خارجیا با زندگی پس از زندگی مقایسه کردم

تو زندگی پس از زندگی همش یکی تو آتیش درخواست کمک می‌کرده اما خارجیا میگفتن یه جایی بودیم دلمون نخواسته برگردیم

ایرانیا حتی از مردنم شانس نیاوردن 🫠🫠🫠

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شاید ایرانیا با دین اسلام اشنان و مسلمان ولی همچنان از اسلام پیروی نمیکنن و این یه هشداره؟ اما خارجی ها اونقدر در جریانش نیستن و این یه نشانس که بعد برگشت به زندگی به اسلام روی بیارن؟

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

چون تنها ذهنیته حاکم از آخرت که برای ایرانی ها ساختن 

ترس و سوختن و شکنجه بوده... 

گفتن بهشت هست 

ولی تاکید به جهنم بوده

حتی شنیدم ی جایی تو ایران ساختن، شبیه سازی جهنم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

تعمیم دادی کلا!

بین تجربه گر های ایرانی هم هستن کسایی که دوست داشتن اصلا به این دنیا برنگردند اینقدر ک اونجا براشون دوست داشتنی بوده!

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

تعمیم دادی کلا!بین تجربه گر های ایرانی هم هستن کسایی که دوست داشتن اصلا به این دنیا برنگردند اینقدر ...

آره مخصوصا اون دوتا خانومی که برای دخترشون برگشتند🫠

معجزه کن صبر مرا 

بنظرم زندگی پس از زندگی اون سریه اولش خوب بود ولی بعدش نه فقط شد تبلیغ 

مال خارجیا هم بعضیاش چرت و پرته و داره دین مسیحیت رو تبلیغ میکنه 

کلا تجربه های مرگ واقعی هیچکدومشون تبلیغی نیست

آره منم دیدم...مال اونا رو گوش میدم تا مال خودمون رو...والا اینا رو دیدم چند ماه افسرده بودم.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

نمیدونم شاید ایرانیا با دین اسلام اشنان و مسلمان ولی همچنان از اسلام پیروی نمیکنن و این یه هشداره؟ ا ...

منم همین فکرو میکنم

مثل امتحان پایه اولی ها و امتحان پایه دهم خ

خب از پایه دهم بیشتر انتطار هست و امتحانا سخت تره

والا بخدا:/

چرا اتفاقا تو اکثر تجربه های ایرانی میگفتن التماس میکردیم مارو برنگردونید 

حتی وقتی برگشتن گریه میکردن چرا خدا برشون گردونده 

ادم نمیدونه چی بگه بهتون 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...