2777
2789

حاجت بزرگ و نشدنی داشتم 14 روز نذر کردم سوره واقعه بخونم واسه این شهید بزرگوار 

دفعه اول دو روز خوندم یادم رفت ول کردم بعد ی هفته کخ شروع کردم هنوز هفته اوله یعنی 7 روز نشده حاجتمو داد بخدا الان داشتم سجده شکر میکردم 

چقدرررر زود فهمید و زود گوش داد به حرفم 😍💝

این شهید ها رو دست کم نگیرین بچه ها 

ا

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر 

بله معجزات ازشون دیدم⁦8⁠-⁠)⁩

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من اصلا اعتقاد نداشتم اینجا شنیده بودم کرج تو خیابون داشتیم با ماشین رد میشدیم که عکس بزرگشو روی دیوار دیدم نگاش کردم گفتم همه میگن حاجتشون با اسم شما براورده شده من میدونم که آدم خیلی خوبی بودی برای من واسطه شو به خواستم برسم و در کمال ناباوری چند روز بعدش همونچیزی که میخواستم شد 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

من اصلا اعتقاد نداشتم اینجا شنیده بودم کرج تو خیابون داشتیم با ماشین رد میشدیم که عکس بزرگشو روی دیو ...

خداروشکر که یکی حس منو فهمید 🌹😍

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

شهید زبرجدی گفته هر وقت اسم من رو بیارین 

و حاجت داشته باشین من حی و حاضر هستم 

وصیتش هم این بوده که برای امام زمان عج الله تعالی 

زیاد دعا کنید 

(شهدا ان ربهم یرزقون) هستن