2777
2789

یه ماه پیش یه اگهی دادن دیوار واسه کمک اشپز ..رفتم فوری استخدام شدم یه پسر و یه مادر هستن غذاخوری زدن ...همه چی خوب بود تا اینکه از روز سوم و چهارم دیدم مادره کم کم با من رفتارش سرد شد از اونور میدیدم پسره حین کار غیر مستقیم همش از من دفاع میکنه ...این باعث حسادت مادرش شده بود ..دیدم مادره وقتی پسرش نیست منو تحت فشار کار میزاره و پسرش که میاد مغازه فوری اخلاقش با من خوب میشد ...تا اینکه الان حس میکنم به خاطر من بینشون به شدت شکراب شده ...منم مطلقه هستمو چیزی نگفتم ...فک کنم پسره نسبت به من علاقه مند شده و بسیار هم ثروتمند هستن و تک پسره پدرش فوت شده و فقط یه خواهر داره که ازدواج کرده ...الان اوضاع روحی هردوشون به هم ریخته ...حس میکنم سر من دعواست!.من هی عادی رفتار میکنمو خودمو زدم کوچه ی علی چپ ..حتی چند بار به خانومه گفتم اگر از کارم راضی نیستی تا برم از ترس پسرش جرات نداره هیچی بگه ...واقعا موندم چه کنم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ی جا یهو توی ی صخبت یهو بگو مطلقه ای 

ک بدونن

بعدا حالا یا پسره پا پیش میزاره یا اینکه نه.

اگ خیلی سختته بیا بیرون

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

به نظرم برو بیرون از اونجا

رابطه اشون رو نذار شکراب بشه

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

ن بمون عکس العمل نشون نده سر سنگین حرف بزن با پسره و اینکه احترام مادرش داشته باش .کاری نداشته باش شما هم میخواین یه پولی دستتون باشه ولی اگه حرکت غیر عادی از پسره دیدی ک قصدش دوستی هست مستقیم بزن بیرون مگر اینکه واقعا قصدش جدی باشه انءشالله هر چی خیره پیش بیاد....

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

با پسره عروسی کن خخخ

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب

اگه برات مهمه بنظرم از اون کار بیا بیرون انشاء الله خدا یه کار خوب دیگه ای جور میکنه اگرم نه خوب ببین توکه نمیدونی موضوع چیه پس اون خانم بیخود فقط با خودش درگیره همین

الا تُقاتِلُونَ قَوْماً نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ وَ هَمُّوا بِإِخْراجِ الرَّسُولِ وَ هُمْ بَدَؤُكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَ تَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ🕊️قاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَ يُخْزِهِمْ وَ يَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَ يَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ>چرا نمی‌جنگید با گروهی که پیمان‌های خود را شکستند و عزم خود را بر اخراج پیامبر جزم کردند و آنان بودند که نخستین بار با شما جنگیدند آیا از آنان می‌‌ترسید؟ پس خدا سزاوارتر است که از او بترسید، اگر مؤمن هستید.با آنان بجنگید تا خداوند آنان را به دست شما عذاب کند و رسوایشان سازد و شما را بر آنان پیروز گرداند و دل‌های مؤمنان را شفا بخشد.آیه های ۱۴ و ۱۵ سوره مبارکه توبه🌱