2777
2789
عنوان

قربونت برم شهید ابراهیم هادی جاااااانم ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 3696 بازدید | 23 پست
اصلاااا اینطور نیست.... خیلی بهش هم به شهدای دیگه رو زدم اونهم سالهااااا.... هیچ..... 😔

عزیزم اگه جواب نگرفتی بازم دعا کن قربون دلت برم ازشون ناراحت نشو اونا واقعا بزرگوارن .ان شالله حاجت بگیری به حق حضرت علی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه جواب نگرفتی بازم دعا کن قربون دلت برم ازشون ناراحت نشو اونا واقعا بزرگوارن .ان شالله حاجت ...

سالها جمکران رفتم با تمام آدابش، زیارت عاشورا با تمام روش‌ها، چله حشر(ساده و اونی که روزی ۴٠ بار هست) ،طه، تکاثر، مزمل، فتح، کوثر و سوره های مختلف، یس سیدالشهدا، نماز شب، نماز جعفر طیار، نماز استغفار، انواع نماز استغاثه، حرم امام حسین، حرم امام رضا، انواع امام زادگان ایران، عراق، شهدای انواع شهرها(خیلی هاشون رو با بدبختی سر مزار شون رفتم)، انواع چله های صلوات، توسل به حضرت ابوالفضل، ام البنین، حضرت زینب، ام کلثوم، رباب، حضرت علی اصغر (انواع نذر شیر)، حضرت قاسم، علی اکبر، ٧٢ شهید کربلا، ارواح حادثه کربلا، خادم امام رضا و امام حسین شدن، توسل به همه امامان و ١٢۴ هزار پیغمبر، پیاده روی های اربعین، از همه التماس دعا خواستن، نذر امام جواد به روشی که تو سایت آیت الله بهجت هست، نذر کودکان کار، نذر حیوانات، انوع نذر شمع، نذر کارتن خواب، نذر شله زرد، فرنی، نذر سیب شهید جهانیاری، نذر نون، نذر نمک، معراج، روزانه ٣ بار دعای توسل خوندن، حتی روزی نزدیک، ٣٠ هزار استغفار گفتن، تا ۶ ماه حدیث کسا خوندن و و و.... هیچی.... 😔

تا اونجایی که تونستم سعی کردم از گناه دوری کنم حتی به قیمت آواره شدن تو کوچه و خیابون.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

سلام عزيزم تاپيكت رو خوندم و تاپيكهاى خيلى قبل تر شمارو هم خوندم

برنگرد ب مردى كه انقدر كوچيكت كرده،اون بارها بهت خيانت كرده،شما دارى خودتو گول ميزنى،همسرت مرد قابل اعتمادى نيست. با محبت و پيگيرى خواهرشوهر و مادر شوهر نميشه كفت همسر سابقتون هم ترك عادت ميكنه. بخاطر خودت با مشاوره امن و خبره مشورت كن

عزیزم تاپیکاتو خوندم از اول تا اخر 

گفتی که شوهرت میاد رفتو امد دارین با اینکه جدا شدین

قبلا هم بهتون خیانت کرده ببخشید یاد اوری میکنم

امااااا به شدتت میگم 

به خودتون برسین برین مژه به کارین زیاد نه کم

چربی به سانتون بزنین بزرگ ترش کنین 

لباسای مد روز رنگ شاد بپوشین 

با بچتون برین بیایین 

دست بچتونو بگیرین برین خونه مادرشوهر سابقتون که شوهرتون تغییر ظاهریه شمارو ببینه

هر وقت خواست باهاتون حرف بزنه زود حرفشو قط کنین بگین من کار دارم باید تماس بگیرم ممنونم خدافظ 

سرو تهشو هم بیارین گفتو گوتونو کم کنین 

در نهایت دست بچتونو بگیرین برین بیرون شهربازی حال روحیتونو خوب کنین 

اون ادم ی کاری کنین پشیمون بشه ولی بهش برنگردین خواهش میکنم چون خیانت درد بزرگیه ولی بهش بفهمونین که کیو از دست داده 

اگه شد هم برین محل کارش کار کنین و بهش بی محلی کنین 

من‌نمیدونم ولی بهترین مواجه با این مشکل تغییر ظاهریه ب شدت ب خودت برس واقعاا میگمم 

سالها جمکران رفتم با تمام آدابش، زیارت عاشورا با تمام روش‌ها، چله حشر(ساده و اونی که روزی ۴٠ بار هست ...

عزیزم اگر این دنیا به خواستت نرسیدی خدا اون دنیا برات جبران کنه،اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

لطفالایک نکنید،ممنون