2777
2789
عنوان

بچم خواب بود میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 57 پست
من ندیدم تاحالا واقعا دور از جون از تشنجو اینا ترسیدم یواش میبره بالا بعد میاره پایین؟ دخترمن تو عمق ...

یاباالفضل واسه یه تکون خوردن ساده توخواب ببری مغزواعصاب خواب میبینه تکون میخوره

میگم که بعضی وقتا میبره بالامحکم میکوبه زمین

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه اینجوری مگه میشه. با یبار ک چیزی نیست

من شانسی پنج صبح بیدار شدم یهو چشمم خورد دیدم دوبار اینجور کرد ولی نع صدایی ن چیزی هیچی خوابیده بود

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
یاباالفضل واسه یه تکون خوردن ساده توخواب ببری مغزواعصاب خواب میبینه تکون میخورهمیگم که بعضی وقتا میب ...

اخه دخترمن محکم ک نکوبید زمین یواش گذاشت زمین

اخه عجیب نیس بنظرت بچه یهو پاشو ببره بالا؟ 

نمیدونم یکی گف ببر مغز و اعصاب بدتر شدم من

به حرف مردم عادی گوش نده  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اخه دخترمن محکم ک نکوبید زمین یواش گذاشت زمیناخه عجیب نیس بنظرت بچه یهو پاشو ببره بالا؟

تاحالانشنیدم بدباشه بدبه دلت راه نده 

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
به حرف مردم عادی گوش نده

براش وقت گرفتم نذاشتن ببرم گفتن هیچیش نیس

ببرم دکتر عمومی بگم اگ چیزی باشه میگ ببرم متخصص؟ 

تاحالانشنیدم بدباشه بدبه دلت راه نده

زدم گوگل چیز بد نیومد اگ دست و پا همزمان باشه خوب نیس ولی پا رو زدم چیز بد نیومد ولی نگرانم

آره یه کارایی میکنه تو خواب اگه بگم خنده ات میگیره

خداوکیلی شده هم زمان دوتا پاهاشو بیاره بالا؟؟؟ 

عین دخترمن

چن سالشه بچت

زدم گوگل چیز بد نیومد اگ دست و پا همزمان باشه خوب نیس ولی پا رو زدم چیز بد نیومد ولی نگرانم

منم نفهمیدم بدباشه تاحالام بهش فکرنکرده بودم فکرمیکردم عادیه 

خیلی سخته18ماهشه پوستم کنده شده انقد استرس کشیدمبچه شما پاشو نمیبرع بالا تو خواب بیاره پایین.

عزیزم بچه من ۴ سالشه دیگه. حالا اگه ناراحتی ی وقت گذرت ب دکترش خورد از منشیش بپرس

آره از این بدترش تو خواب میکنه یه کارایی میکنه تو خواب به خدا خنده ام میگیره از ۷ ماهگی اینجوری میک ...

ب دکتر نگفتی مثلا پاهاشو هم زمان میاره بالا؟؟ 

بچت هم زمان پاشو میاره بالا بعد یواش میاره پایین؟ 

عزیزم بچه من ۴ سالشه دیگه. حالا اگه ناراحتی ی وقت گذرت ب دکترش خورد از منشیش بپرس

زنگ زدم منشیش برا فردا وقت داد گفتم سوال دارم نامرد نرفت بپرسه 

برم دکتر عمومی بپرسم بنظرت چیزی باشه خودش میگ پیگیری کن؟