2777
2789
عنوان

بچم خواب بود میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 57 پست
منم نفهمیدم بدباشه تاحالام بهش فکرنکرده بودم فکرمیکردم عادیه

نمیدونم والا ولی هم دست و هم پا هم زمان خوب نیس البته مثلا بچه گریع کنه یا فریاد بزنه اینا خوب نیس

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر حس میکنی نرمال نیست فیلم بگیر نشون دکتر بده! نود و نه درصد میگه چیزی نیست

من کلا حساسم بچه من پاشو دوبار ک باهم برد بالا یواش اورد پایین راحت خواب بود انگار ن انگار

ببرم عمومی بپرسم چیزی باشع میگ ببر فوق تخصص؟ 

زنگ زدم منشیش برا فردا وقت داد گفتم سوال دارم نامرد نرفت بپرسه برم دکتر عمومی بپرسم بنظرت چیزی باشه ...

بنظرم چیزی نیس. اره دکتر عمومی ام سر درمیاره ولی بهت میخنده ناراحت نشیا 😁

سر هر چیزی مخصوصا مسائل کوچیک اینقدر نگران نباشین الکی چون به شدت فرسوده میشین چون هر لحظه وهر روز یه چیزی هست که آدم بترسه

بجای ترس و حرف این و اون  منطق و علم رو بگذارید وسط و ب اگر لازم دیدین ببرین پیش پزشک و دیگه توکل بخدا 

من خودم این شکلی بودم اینقدر حرص میخوردم یکم بهتر شدم 

خدا کافی ست.
بنظرم چیزی نیس. اره دکتر عمومی ام سر درمیاره ولی بهت میخنده ناراحت نشیا 😁

انقد بهم دکتر خندیده ک عادی شده برام ولی واقعا استرس دارم مامانمم گف بری ب فوق تخصص بگی بچم تو خواب دوتا ماهاشواورده بالا بهت میخنده 

ان شاءالله هیچی نباشه

من کلا حساسم بچه من پاشو دوبار ک باهم برد بالا یواش اورد پایین راحت خواب بود انگار ن انگارببرم عمومی ...

فکر نکنم چیزی باشه، یه‌ سری سوال میکنه و واکنش های عصبی رو چک میکنه اگر چیزی بود میفرسته مغز و اعصاب اونام نوار مغز میگیرن! اگر وزنش پایین نیست و مراحل رشدش نرماله فکر نکنم ارجاع بدن

سر هر چیزی مخصوصا مسائل کوچیک اینقدر نگران نباشین الکی چون به شدت فرسوده میشین چون هر لحظه وهر روز ی ...

من ک دیگ رد دادم با سن کمم واقعا فرسوده شدم پر از استرس 

یه سوالایی تو ذهنم میاد ک

زدم نت نوشته بود طبیعیه ولی این دوتا پا هم زمان بود این منو ترس انداخته 

یادم نمیاد، ولی من جات بودم نگران نمی‌شدم. چیز خاصی به نظرم نمیاد.مگر به دلایلی کلا نگرانش باشی، مثل ...

یعنی چی یه چیزهاییش طبیعی نباشع؟ 

فکر نکنم چیزی باشه، یه‌ سری سوال میکنه و واکنش های عصبی رو چک میکنه اگر چیزی بود میفرسته مغز و اعصاب ...

همچیش شکرخدا نرماله بار اوله ک اینجوری دیدم کرد نصف شبی ب چشمم خورد 

میبرم عمومی حداقل ببینه

من ک دیگ رد دادم با سن کمم واقعا فرسوده شدم پر از استرس یه سوالایی تو ذهنم میاد کزدم نت نوشته بود طب ...

پسر من یه کارایی میکنه تو خواب که برات نگم 

دیگه به توصیم عمل کن چون به فنا میری و دیگه به همون بچه هم نمیتونی برسی

خدا کافی ست.
پسر من یه کارایی میکنه تو خواب که برات نگم دیگه به توصیم عمل کن چون به فنا میری و دیگه به همون بچه ه ...

شده هم زمان پاشو بیارع بالا؟ 

همچیش شکرخدا نرماله بار اوله ک اینجوری دیدم کرد نصف شبی ب چشمم خورد میبرم عمومی حداقل ببینه

الحمدالله! آره ببر نشون بده، تشنج نیست به نظر منم...من تشنج توی خواب دیدم دستهاش رو هم بالا برده بود، ویشگون گرفتند گریه نکرد.

الحمدالله! آره ببر نشون بده، تشنج نیست به نظر منم...من تشنج توی خواب دیدم دستهاش رو هم بالا برده بود ...

من بعدش قلقلک دادم کف پاهاشو تکون داد باز

ولی دور از جون بچهاهمشون تشنج تو خواب اتفاقا هم دست و پارو بالا میبره هم گریه میکنه یا جیغ میزنه یا عضلاتش سفت میشه 

دخترمن یکم اورد بالا دوبار تکرار کرد ولی عادی تو عمق خواب بود