2777
2789
عنوان

بچم خواب بود میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 57 پست
من بعدش قلقلک دادم کف پاهاشو تکون داد بازولی دور از جون بچهاهمشون تشنج تو خواب اتفاقا هم دست و پارو ...

خب پس تشنج نیست عزیزم! میگی قلقلک دادم حس کرد...اگر احیانا رفتی دکتر بگو که قلقلک دادی! این چکشی که میزنن به پا رو انجام میدن و یه کم واکنشش به حرکت و اینا رو نگاه میکنه 

خب پس تشنج نیست عزیزم! میگی قلقلک دادم حس کرد...اگر احیانا رفتی دکتر بگو که قلقلک دادی! این چکشی که ...

اونو مغز و اعصاب انجام میده ک نذاشتن ببرمش کاش ببرم عمومی انجام بدن 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی نگران نباش این کارا رو همه بچه ها تو خواب انجام میدن 

من بچم تو خواب گاهی دستش میلرزید بردم دکتر تو شهر خودمون احتمال تشنج دادن یعنی من خودم تا مرز سکته رفتم بخدا همون صبحش راه افتادیم بردیمش مشهد پیش فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان نوبت نمیداد رفتم گریه کردم گفتم بخدا از صبح تو راهم اومدم دکتر یه لحظه بچمو ببینه دلش سوخت گفت بیا برو تو خدا خیرش بده.

دکتر تا بچه رو نگاه کرد بغلش گرفت گفت این بچه هیچیش نیست سالمه خداروشکر

یعنی من اون لحظه حس کردم نفسم بالا اومد

قشنگ درکت میکنم بخدا

عزیزم چقدر حالت رو درک میکنم منم همین بودم و خیلی اذیت شدم به شدت استرسی بودم الان به کمک دارو خیلی ...

منم دارو دارم یعنی تازع گرفتم ولی اصلا مرتب نمیخورم 

ولی نگران نباش این کارا رو همه بچه ها تو خواب انجام میدن من بچم تو خواب گاهی دستش میلرزید بردم دکتر ...

اون حالی ک شما داشتیو هم من درک میکنم من خیلی سرش استرس کشیدم تازه 20روزه mri داده دکتر حتی اونم دید الحمدالله سالمه کف چیزی نیس تو بیداری ام اینکارو میکنه تازه داره یاد میگیره بدنشو کش و قوس بده

اون حالی ک شما داشتیو هم من درک میکنم من خیلی سرش استرس کشیدم تازه 20روزه mri داده دکتر حتی اونم دید ...

دیدی هیچی نیست خداروشکر

ازت خواهش میکنم داروهاتو مرتب بخور چون استرس داغونت میکنه 

دیدی هیچی نیست خداروشکرازت خواهش میکنم داروهاتو مرتب بخور چون استرس داغونت میکنه

داغون شدم دیگ الان حتی نمیتونم دارومو درست بخورم