2777
2789

به خانواده بقیه توهین کنید 

واقعا یه کم فکر کردن هم بد نیست ،همین جوری آدم بگه مجازیه بابا کسی حالیش نیست هرچی دلتون می‌خواد به خانواده طرف می‌گید ؟؟؟ من اصلا پدرم در قید حیات نیست بعد طرف اومده سریع به من میگه همه اقایون خانواده ما مثل مردهای تو نیستن 

اخه چه ربطی داره ؟؟؟ اصلا من نه با تو حرف زدم نه به تو چیزی گفتم 

از جای دیگه ناراحتی به من چه !!! 

با یکی چند ساله رفیقی گذاشتت سرکار تقصیر منه ؟؟ 

من اصلا زیاد با قضیه دوست پسر و اینا تو اینجا موافق نیستم چون بیشتر مواقع از دختر سواستفاده میشه و بعدش رها میشه ، هزاران تاپیک دیدیم که وای ولم کرد و فلان حالا اگه کسی هم با دوست پسرش خوشه به من چه موفق باشه ! 

قضیه اینه یه خانمی تاپیک گذاشته که اگه نامزد یا همسرتون بدون شما با یه خانم بره تفریح ناراحت میشید ؟؟؟ 

منم جواب دادم همسر اگه باشه که قطعا باید در موردش فکر کرد 

حالا دوست پسر زیاد نمیشه روش حساب کرد 

الان طرف شوهره هزار نفر خبر دارن ببخشید میره خیانت میکنه دیگه از دوست چه انتظاری داری ؟؟ 

بعد اومده ریپلای زده همه اقایون خانواده ما مثل مردهای تو نیستن 

خدا فقط عقل و شعور بده همین برای بچه هام ناراحتم با همچین آدم‌هایی بعدا میخوان رو به رو بشن 

البته امیدوارم نشن 

خواستید شات هم دارم بگذارم 

دقیقاً گل گفتی 

یه عده بچه دبیرستانی جمع شدن اینجا تو حساس ترین تصمیم های زندگی بقیه نظرات مسخره میدن 

حالا چند روز پیش یه خانم میگفت از بابام متنفرم برام پدری نکرده چطوری رابطمو خوب کنم و فلان ، یه نفر اومده میگه حذفش کن اون قابل احترام نیست و اصلأ بهش بابا هم نگو و....😐😐😐 انگار سیب زمینیه بخواد حذفش کنه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

خخ منم وقتی میگم همه مردا شبیه همن تو دوتا تاپیک همین چیزارو میگن فکر کنم خودشون پسرن بر میخوره بهشون زن هر چه قدرم عاشق شوهرش باشه بلاخره میدونه اون مرد یه جاهایی اشتباهاتی داشته و بهش بر نمیخوره میگه راست میگی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاً گل گفتی یه عده بچه دبیرستانی جمع شدن اینجا تو حساس ترین تصمیم های زندگی بقیه نظرات مسخره میدن ...

بخدا تا من حرف زدم میگه اقایون ما اقایون ما 

یه چیزی یادش دادن اقایون هی میگه 

مثل مردهای اطراف تو 

انگار پدر و شوهر من بیچاره ها هرروز تو پا رتی ها ول بودن 

خخ منم وقتی میگم همه مردا شبیه همن تو دوتا تاپیک همین چیزارو میگن فکر کنم خودشون پسرن بر میخوره بهشو ...

دقیقا بالاخره هرکسی یه ایراد هایی داره بعد میگی همه مردها مثل همن سریع میگن نه مردهای خانواده ما 

حالا انگار ما ایران نبستم و مردایرانی ندیدیم چیه 

کاش فقط اینجا بود بانو...نمیدونی ک در دنیای واقعی چقد بی فرهنگی بی داد میکنه چ‌ادمایی با چ‌سطح شعور بچه دار میشن و چه درک و فهمی از زندگی دارن..واقعا ناراحت کنندس حضور با این افراد در یک جامعه و مجبورم باشی سر و کله بزنی

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
کاش فقط اینجا بود بانو...نمیدونی ک در دنیای واقعی چقد بی فرهنگی بی داد میکنه چ‌ادمایی با چ‌سطح شعور ...

دقیقا آفرین 

بخدا بعضی وقتها دلم برای بچه هام میسوزه میگم چطوری میخوان زندگی کنند 

حالا نه اینکه خودم عالیم حتما منم کم و کاستی دارم 

ولی سریع تا یکی حرف زد پدر و مادرش رو نمیارم تو بحث این دیگه آخره بی عقلیه 

دقیقا آفرین بخدا بعضی وقتها دلم برای بچه هام میسوزه میگم چطوری میخوان زندگی کنند حالا نه اینکه خودم ...

متاسفانه خیلی از ارزشا و شخصیت ها از بین رفته و الان فقط زورگویی و بی احترامی ب شدت مطرح شده..امیدوارم همواره این ادما در پستوی جامعه دفن شن اگر نمیخوان تغییر کنن و هیچوقت با باقی ادما و روح و روانشون بازی نکنن

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی