2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، ورزش کردن می تواند بر میزان جذب فیلر اثر بگذارد، به خصوص در هفته های اول بعد از تزریق. فعالیت بدنی شدید باعث افزایش جریان خون و متابولیسم بدن می شود که می تواند فرآیند جذب فیلر را تسریع کند. 

جواب هوش مصنوعی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بهتره از دکتر بپرسی 

اما من مربیم تاجایی که میدونم فیلر زیر جلد پوست تزریق میشه 

اما ورزش عضله و چربی رو هدف قرار میده

امکانش هست به صورت مستقیم باعث خراب شدن فیلر نشه اما بعد یه مدت که لاغر شدی صورتتم لاغر بشه فیلر بد دیده بشه 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

کجارو فیلر زدی 

چقد شد

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

نه اونقدرا تاثیر نداره دختر عمه من فیلر چونه زد میومد باشگاه فیلرشم موند البته یکم باید بگذرع

خدا کنه نره هم دوس دارم باشگاه برم همم بخاطر هزینه فیلر موندم که نکنه جذب بشه هزینم بده

بهتره از دکتر بپرسی اما من مربیم تاجایی که میدونم فیلر زیر جلد پوست تزریق میشه اما ورزش عضله و چربی ...

نه من برا لاغری نمیخوام برم که اتفاقا میخوام برا چاقی برم

چاقی که منظور میخوام بدنم رو فرم بیاد وگرنه قد و وزنم تقریبا خوبه 

قدم ۱۶۸ وزنمم ۶۵ ولی من اصلا نمیخوام لاغر بشم بیشتر میخوام حجم بگیره عضلاتم