2777
2789
عنوان

مامانم بی پولی شوهرمو بهش کنایه میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 71 پست
ببین هیچ توجیهی برای اینکه کتکت می‌زده وجود نداره اگر تیکه می‌پرونده شوهرت باید می‌دید مادرت بابت چی ...

اخه با این حرفا که ازش نمیترسه شوهرم،اتفاقا شوهرم از بابام میترسه،تو تاپیک قبلیم گفتن ۷۰گرم طلا دارم که شوهرم خریده همشو به مناسبت های مختلف،بعد فامیلمون. ۱انگشتر ۳گرمی برای زنش خریده مادرم به شوهرم تیکه میپرونه

بعد عزیزم من به اندازه کافی حالم بده لطفا باهام بحث‌نکنید،شما هم شبیه مادرم هستب و حرفاشو قبول داری و نظرت هم محترمه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام خیلی آروم و مهربون و با درکه،اما نمیتونه مادرمو کنترل کنه

یه روزی مادرت پشیمون میشه از رفتارش

اون روزی هست که صبر همسرت لبریز شده و

با دعوا و بی احترامی جلوی دخالت های مادرت می ایسته

دیگه اینجوریم خوب نیست هر ساعت زنگ بزنه چکشون کنه.بنظرم با این رفتاراش در نهایت دخترشو نسبت به شوهر ...

آفرین

ببین شوهر من زیاد خونه نمیموند،الان بهتره،بعد ی روز مامانم بهم گفت دوستت سارا رو دیدم گفته شوهرم بهم میگه هر روز که من از سرکار برمیگردم اهنگ بزار بیا جلوی در ازم استقبال کن،مزد باید اینطوری باشه با ذوووق بیاد خونه و من خیلی حسرت خوردم

تا اینکه دوستمو اون هفته دیدم،میگفت شوهرم بشدت بچه ننه س هر هفته باید بریم شهرستان که خانوادشو ببینه،خواهرشو ببینه و کلی پول بهشون میفرسته

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

کارش با وانت تو ی مرکز بود که اونجا ی مدته کارش تعطیل شده و این چندماه خیلی دنبال کار گشت حتی به قول ...

اگه وانت مال خودشه که میتونه خیلی کارا باهاش بکنه . مثلا جایه جایی بار یا اینکه میوه بیاره بفروشه 

انشالله وضع مالیتون بهتر بشه

ولی کلا اگه میخوای باهاش زندگی کنی چه خوب باشه چه بد اجازه دخالت به کسی نده

کمتر برو سر سنگین باش. مادره قرار نیست هر جیزی میگه درست باشه و تو سکوت کنی اللن دیگه اولویتت همسرته و ارامش جفتتون 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

وای بابای منم میشینه به شوهرم میگه چرا اندازه بقیه پسرعموهات نیستی و ندار و بدبختی

میدونی اسی مشکل خودتی که میشینی مشکلاتتو به مادرت میگی من وقتی به بابام گفتم که شوهرم پول جمع نمیکنه اینو بهش گفت

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

عزیزم نمیشه با مادرت دعوا کرد ولی من جات بودم بهش میگفتم دخترای مردم مادرشون براشون انگشتر میگیره مگه تو برا من میگیری بعدشم وقتی شوهرت میره خونشون تحقیر میشه نزار بره خودت تنها برو نزار شوهرت کم ارزش بشه 

اگه من بودم به مامانم میگفتم از این حرفا نزن اون غریبس فردادپس فردا میزنه تو چشم من نمیدونه تو دلسوز بودی یا هرچی ولی درست نبوده 

و ارتباطم رو کم میکردم اگه مامانم متوجه اشتباهش میشد بهتر میشد شرایط اگه نه  شوهرمو اذیت نمیکردم بخاطر مامانم باز و ارتباط کم..

اگر وضعیت مالی خستتون کرده فعلا حرفارو بیخیال شید حقوقی نسبت خوبی میده پدرتون و زندگیتون میفته رو رو ...

درسته عزیزم چشم

نه با پدرم به مشکل نمیخورن،شوهرم پسرعموم هست پدرمو دوست داره

شوهرم پارسال در عرض دوماه برام النگو و دوتا انگشتر و ۲تا پلاک طلا خرید و جالبه که بخاطر امنیت همشو بردم خونه مادرم ولی به چشم اش نمیاد

میدونی اسی مشکل خودتی که میشینی مشکلاتتو به مادرت میگی من وقتی به بابام گفتم که شوهرم پول جمع نمیکنه ...

الان از وقتی تاپیک زدم مامانم ۵بار زنگ زده جواب نداده،کلا اینطوریه خیلی خیلی زنگ میزنه

اخه با این حرفا که ازش نمیترسه شوهرم،اتفاقا شوهرم از بابام میترسه،تو تاپیک قبلیم گفتن ۷۰گرم طلا دارم ...

مادرت همسر با درک بالا داشته و همه چیز ایده آل بوده فکر می‌کنه زندگی دخترش هم باید همون طور باشه نمیدونه که ممکنه زندگی شما رو نابود کنه ،این تحقیر کردن در نهایت رابطه شما رو خراب می‌کنه و کینه ها رو بیشتر می‌کنه با جدیت به مادرت بگو دخالت نکنه و تکرار نکنه ،جواب تلفن هاشو روزی یک بار بده ،زیاد هم رفت و آمد نداشته باش