2777
2789
عنوان

مامانم بی پولی شوهرمو بهش کنایه میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 71 پست
اخه با این حرفا که ازش نمیترسه شوهرم،اتفاقا شوهرم از بابام میترسه،تو تاپیک قبلیم گفتن ۷۰گرم طلا دارم ...

امیدوارم یه روزی پشیمون نشی از اینکه فقط دلت می‌خواد حرفایی رو بشنوی که بگن آره مامانت بد می‌کنه آره تو کارت درسته آره پشت شوهرت وایسا

آفرینببین شوهر من زیاد خونه نمیموند،الان بهتره،بعد ی روز مامانم بهم گفت دوستت سارا رو دیدم گفته شوهر ...

بخدا هیچ مردی کامل نیست.اگر دوستش داری به این حرفها توجه نکن.نذر شهید کن شوهرت یه کار خوب تو یه کارخونه ای اداره ای  مغازه ای جایی پیدا کنه کلا از زیر نظر خونوادت بیایین بیرون‌.

من خودم تا قبل ازدواج فکر میکردم پدرومادرم عقل کل هستن.بعد ازدواج تازه فهمیدم اخلاق وعقاید نادرستم زیاد دارن که ما بخاطر همونا با شوهرم چندین سال دعوا داشتیم

خدایا امیدم به خودته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اینجوریم خوب نیست هر ساعت زنگ بزنه چکشون کنه.بنظرم با این رفتاراش در نهایت دخترشو نسبت به شوهر ...

خوب اخه بالاخره مادره دیگه ناراحته برا بچش 

مقصر شوهرشه که نمیتونه همسرشو  ساپورت کنه وباعث سرافکندگیه  زنش شده 

این آدما  دلسوزی ندارن دستشون باز بشه انقدر وقیح میشن

چند مورد تو همین نی نی سایت دیدم 

درسته عزیزم چشمنه با پدرم به مشکل نمیخورن،شوهرم پسرعموم هست پدرمو دوست دارهشوهرم پارسال در عرض دوماه ...

افرین پس خرفارو بیخیال شو سعی کن از مشاور کمک بگیری و کمتر بگو‌از شوهرت ب مادرت و از درون خونتون ..خلاصه بکو‌خوبین ...و رابطه شوهرو مادرت رو کم کن تا فعلا اسیب نبینین ..و اوضاع بهترشه ..هوای شوهرتو داسته باش 

خودت سعی کن حد تعادل رو رعایت کنی

احتمالا پیش مامانت زیادی شوهرتو تعریف میکنی مامانت حساس و نگران شده برا همین مدام گلایه میکنه از شوهرت

اگه یه بار دیگه راجع به آینده کاری شوهرت حرف زد بگو آره مامان جان منم درکت میکنم نگران باشی...قبول دارم شوهرم باید بره سراغ یه کار خوب و...

اینجوری از حساسیت مادرت کمتر میشه 

عزیزم نمیشه با مادرت دعوا کرد ولی من جات بودم بهش میگفتم دخترای مردم مادرشون براشون انگشتر میگیره مگ ...

من تک فرزندم،برادر هم ندارم

پارسال ی خونه دوطبقه تو شهر خودمون بود تو ی منطقه خیلی خوب دوطبقه ش رو میفروختن ۷۰۰ملیون،گفتم من ۴۰۰طلا میفروشم بقیه ش هم شما بیارید باهم بخریم هرطبقه بنام ی نفر بشه،مثلا پایین برای ما بالا شما یا برعکس

که قبول نکردن(خانواده ی من خیلی پولدارن،تو فامیل زبان زد هستن...)

برای جهیزیم ظرف و ظروف خریدن فقط،بخدا فرش دست دوم ۶متری از دیوار پیدا کردم دوتاشو خریدن برام ۳ملیون،بعدا گفتم فرش هام خوب نیستن،عمم گفته خونه جدید اجاره کردید من میخوام براتون ی دکنه فرش بخرم شما هم یکی میخرید که خونه خالی نباشه گفتن مگه نخریدیم؟؟گفتم اون فرشا که ۳تومن شد جفتش؟؟و خیلی ناراحت شدم که آخرش با ناراحتی رفتن ی دونه دیگه خریدن برام

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

سالها بعد میفهمی مامانت خوب کاری میکنه

موافقم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

افرین پس خرفارو بیخیال شو سعی کن از مشاور کمک بگیری و کمتر بگو‌از شوهرت ب مادرت و از درون خونتون ..خ ...

چشم عزیزم ممنون اط راهنماییتون

باید بهش بگم که کمتر زنگ بزنه باید این زنگ زدن از ی جایی قطع به

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

بخدا هیچ مردی کامل نیست.اگر دوستش داری به این حرفها توجه نکن.نذر شهید کن شوهرت یه کار خوب تو یه کارخ ...

من عروس عموم هستم،همه ی فامیلام از وقتی شوهرم منو گرفته با شوهرم قهرن،میدونی چرا؟چون مامانم همشونو اذیت کرده،شوهرم هیچکسو نداره بخاطر من،فقط خونه پدرمادرشو داره،درسته خیلی زیاده روی میکنه ولی خب نیاز تفریحش اصلا برطرف نمیشه همه پسرعمو و دخترعموهای هم سن خودمون باهاش قطع ارتباط کردن بخاطر من چون فکر میکنن منم مث مادرم هستم

خب پولا رو برای کی می‌خوان وقتی تک فرزندی خیلی عجیبه

میگن وقتی بمیریم همش مال توعه

هرچند که من راضی به مرگشون نیستم حتی ۱درصد و من از مال پدریم دست کشیدم و نمیخوام..

چشم عزیزم ممنون اط راهنماییتونباید بهش بگم که کمتر زنگ بزنه باید این زنگ زدن از ی جایی قطع به

مستقیم بگی بد میشه مثلا بگو‌کاردارم دارم غذا درست میکنم داشتم میرفتم حموم و خودت گزارش نده بگو‌خوبیم خداروشکر ...جزییات نگو‌...

بنظرم شاید مادر خودشون هم زیاد توجه نمیکردن و از لحاظ جهاز شاید مادرشون همین کار کردن اصولا یک گل میگن بهتر میشن