2777
2789

التماس دعا خیلی دعا کنین منم توفیق خواندن پیدا کنم .دعا کنید خدا یا توان کار کردن بهم بده یا یک پول خوب وشغل خوبی برای شوهرم یا یک شغل راحتی برای خودم 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله

التماس دعا برای کار شوهرم بیکار شده

بیزحنت دعا کنید بتونیم بریم پیش شوهرم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

فردا چ روزیه مگه؟؟

روز امامت امام عصر صاحب الزمان 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

چطوری هست نماز امام زمان ؟

دو رکعتی عزیز به ایا کنعبد که رسیدی صد بار میگی بعد ادامه نماز در هر دو رکعت بگین

دو رکعتی عزیز به ایا کنعبد که رسیدی صد بار میگی بعد ادامه نماز در هر دو رکعت بگین

ممنون گلم 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

میشه بگی شرایط خواندن نماز چیه گلم

شرایط خاصی نداره دو رکعته بعد از ایاکنعبدو.... صد بار میگی بعدش ادامه نماز ودر دو رکعت صدبار رو مگی

میشه فردا بهم یاد اوری کنی؟هرموقع خدت خواستی بخونی

دعا کن خدا بهم توان بده سرکارم فردا از صبح تا عصر اگه توان موند میخونم امشب از پادرد میخام گربه کنم

شرایط خاصی نداره دو رکعته بعد از ایاکنعبدو.... صد بار میگی بعدش ادامه نماز ودر دو رکعت صدبار رو مگی

اون که شب جمعه نوشته بود بخونیم. رکوع و سجود رو هم هفت بار باید بگیم. بعدشم دعا داره.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.