2777
2789
عنوان

مامانم بی پولی شوهرمو بهش کنایه میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 71 پست
ولی در کل یک‌میلیون روزی خوبه دیگه

اره خب خوبه که قبول کرده بره سرکار،ما اصلا حرفی نداریم،مامانم اینطوری‌ میگه که منو اذیت‌کنه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرتم برای شما ناراحته عزیزم دوست داره دخترش تو رفاه باشه وبهترینهارو برات میخواد 

شوهرت باید بیشتر تلاش کنه که شما سربلند کنه چرا از مادرت ناراحتی مطمئن  باش مادرت تو رو بیشتر از شوهرت میخواد پس هیچ وقت درباره ی مادرت بد حرف نزن 

یعنی چی آدم نمیشه یا اون خانم میگه مادرتو بنشون  سرجاش 

این چه ادبیاتی آخه 

ببین حقیقتاً اولش از کار مادرت ناراحت شدم ولی یه نگاه به تاپیکات که انداختم دیدم شوهرت سر کار که نمی ...

عزیزم درسته حرفات،ولی میدونستی از وقتی مادرم میچزونتش بدتر شده؟میدونستی اصلا شوهرم این کار هارو نمیکرد ولی با تحقیر های مامانم با منم لج کرد؟

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

با مادرت در آرامش و وقتی مسی نیست موردش صحبت کن بگو من ناراحتم رزقو روزی دست خداست ما تلاش می‌کنیم ولی تا وقتی خدا نخواد نمیشه پس لطفا حرفی نزن که من و فلانی  ناراحت بشیم فلانی برای زنش  طلا خریده ماشین خریده یا هرچیزی حتما داشته که خریده شوهر من هم داشته باشه صدبرابر بهترشو مسخره پس لطفا با این حرفها ازارمون نده 

مادرتم برای شما ناراحته عزیزم دوست داره دخترش تو رفاه باشه وبهترینهارو برات میخواد شوهرت باید بیشتر ...

دیگه اینجوریم خوب نیست هر ساعت زنگ بزنه چکشون کنه.

بنظرم با این رفتاراش در نهایت دخترشو نسبت به شوهر وزندگیش دلسرد میکنه

خدایا امیدم به خودته

چرا عزیزم؟

چون مردا زود گذشته رو فراموش میکنن تا پول بیاد دستشون یادشون میره زنشون کنارشون تو سختی بوده

بذار مامانت تو ذهنش حک کنه فردا روزی پولدار شد دم درنیاره

شوهرت چرا کار نداره؟ دنبال کار میگرده و پیدا نمیکنه ؟ کارگری هم نمیتونه بکنه ؟

اگه دنبال کار میره و جور نمیشه و مرد خوبیه خب نزار مادرت دخالت کنه از جزئیات زندگیت بهش نگو اگرم نه شوهرت تنبله ولی بازم نزارمادرت دخالت کنه خودت با شوهرت برخورد کن 

شوهرت از اول شرایطش همین بود؟با رضایت خونوادت ازدواج کردی؟

نه عزیزم،قبل از ازدواج شوهرم بیکار بود که کار پیدا کرد و تا همین ۳ماه پیش سرکار رفت، الان چندماهه بیکار شده،حتی ی دونه هزارتومنی نگرفتیم تا حالا از خانوادم

نه اصلا راضی نبودن

اره خب خوبه که قبول کرده بره سرکار،ما اصلا حرفی نداریم،مامانم اینطوری‌ میگه که منو اذیت‌کنه

اگر وضعیت مالی خستتون کرده فعلا حرفارو بیخیال شید حقوقی نسبت خوبی میده پدرتون و زندگیتون میفته رو روال ..سعی کنه مناسبتها برات طلا بخره هم پس اندازه هم ب چشم مادر میاد وقتی حرفی میزنه سعی کن جواب ندی و حرف دیگه پیش بکشی هم کمتر عذاب میکشی هم کم کم اونم بیخیال میشه 

..کار الان خیلی راحت گیر نمیاد اگر مبدونی با پدرت ب مشکل نمیخورن تحمل کن تا یکم رو روال بیفتین

عزیزم درسته حرفات،ولی میدونستی از وقتی مادرم میچزونتش بدتر شده؟میدونستی اصلا شوهرم این کار هارو نمیک ...

ببین هیچ توجیهی برای اینکه کتکت می‌زده وجود نداره اگر تیکه می‌پرونده شوهرت باید می‌دید مادرت بابت چی تیکه می‌پرونه بی‌پولی بیشتر کار می‌کرد بابت بی‌عرضگی اونو جبرانش می‌کرد نه اینکه بیاد بگیره کتکت بزنه مادرت خوب کاری داره می‌کنه اگر مادرت یه ذره مثل پدرت شل بگیره این آدم فردا روز امکان داره بدتر بلایی سرت بیاره پس بزار مادرت هر کاری می‌کنه انجام بده بزار یه ترسی از مادرت داشته باشه همیشه

شوهرت چرا کار نداره؟ دنبال کار میگرده و پیدا نمیکنه ؟ کارگری هم نمیتونه بکنه ؟اگه دنبال کار میره و ج ...

کارش با وانت تو ی مرکز بود که اونجا ی مدته کارش تعطیل شده و این چندماه خیلی دنبال کار گشت حتی به قول شما کارگری،که بابام دیروز زنگ زد بهش و گفت بیا بریم کارگری برای من بکن

نه عزیزم،قبل از ازدواج شوهرم بیکار بود که کار پیدا کرد و تا همین ۳ماه پیش سرکار رفت، الان چندماهه بی ...

خوب چون راضی نبودن اینجوریه.کاش شوهرت یه کار دیگه پیدا کنه زیاد خانواده ات در جریان کار وبارتون نباشن.

خدایا امیدم به خودته