2777
2789
عنوان

مامانم بی پولی شوهرمو بهش کنایه میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 71 پست
مستقیم بگی بد میشه مثلا بگو‌کاردارم دارم غذا درست میکنم داشتم میرفتم حموم و خودت گزارش نده بگو‌خوبیم ...

اینا رو گفتم متوجه نمیشه،ناراحت هم میشه اتفاقا

هوووف مادر خودش که اصلا حسی نداره به دختراش،۱ دونه جهیزیه نداده بهشون،به من که نوه اش هستم هنوز محبت نکرده،بهم هیچ عیدی نداده هیچوقت مث مادربزرگ بچهای دیگه برام هیچی‌نخرید وقتی بچه بودم،مادرم دقیقا نمونه ی جوون مادر خودشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نمیدونم، نپرسیدم، زودم به یه بهونه قطع کن

بخدا ۲ ساله همین که شما میگی رو گفتم ول نمیفهمه،حتی مستقیمم میگم میگه باشه تو دل منو شکستی و و و.....۱ساعت بعدش باز زنگ میزنه انگار ‌که هیچی‌نشده

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

اینا رو گفتم متوجه نمیشه،ناراحت هم میشه اتفاقاهوووف مادر خودش که اصلا حسی نداره به دختراش،۱ دونه جهی ...

میدونم سخته ادم توقع داره ناراحت میشه دلش میگیره سعی کن ببخشیش چون اون تقصیری نداشته و از مادرش یاد گرفته ...

و بسپار ب خدا ..

با شوهرت دوتایی برین تفریح گردش ..با تور ...و ب هیچ عنوان بد از شوهرت نگو جلوی مادرت ...

از یک مشاور کمک بگیر ...

بخدا ۲ ساله همین که شما میگی رو گفتم ول نمیفهمه،حتی مستقیمم میگم میگه باشه تو دل منو شکستی و و و.... ...

ده سال هم شد همین رو بگو، جواب نده ، بی‌چون،  سرتق باش مثل خودش

من احساس میکنم مادرت دنباله سرگرمیه، دنباله یکی که تحقیرش کنه، بهش گیر بده، فکر کنم خیلی بیکاره

ده سال هم شد همین رو بگو، جواب نده ، بی‌چون، سرتق باش مثل خودشمن احساس میکنم مادرت دنباله سرگرمیه، ...

درست فهمیدی،خیلی بیکاره،خواهر برادراش و بچه هاشون ولش کردن بخاطر این اخلاقش،جواب تلفنش رو نمیدن و الان گیر داده به من،روز هایی که میره پیش دوستاش به من زنگ نمیزنه

میدونم سخته ادم توقع داره ناراحت میشه دلش میگیره سعی کن ببخشیش چون اون تقصیری نداشته و از مادرش یاد ...

چقدر با آرامش حرف میزنید،اوضاع اقتصادی بهتر بشه برای شوهرم با پول طلاها کار راه میندازیم

دیروز تو تاپیکم گفتم شاید ی تیکه طلا بفروشم ولی شوهرم وقتی برگشت خونه گفت پشیمون شدم طلای تورو نمیفروشم خدا بزرگه خودش بهمون درامد میده دوباره

چقدر با آرامش حرف میزنید،اوضاع اقتصادی بهتر بشه برای شوهرم با پول طلاها کار راه میندازیمدیروز تو تاپ ...

انشالله بهترینها نصیبت بشه ..مرد رو تو اوج سختی مالی بشناس مردی که چشم داشتی ب طلاهات نداره و داره حرف هارو نیشنوه که با پدرت کار کنه قدرش بدون شوهر من حاضر نیست یک کلمه بشنوه ...امبدوارم ب بهترینها برسین دوتاتون لیاقتش رو دارید 

انشالله بهترینها نصیبت بشه ..مرد رو تو اوج سختی مالی بشناس مردی که چشم داشتی ب طلاهات نداره و داره ح ...

عزیزدلی 

ممنون گلم همچنین برای خودت♥️

تا میتونی بهش اقتداربده

بدرقه اش کن پیشوازش برو بهش احترام بزار پیامک تشکربفرست براش بگو ممنون که برای آسایش خانومت زحمت میکشی با زوتو میبوسم

بگو دوست دارم بچه مم مثل پدرش قوی و باشرف بار بیاد

این حرفا خیلی بهش احساس قدرت میده

مادرتم اصلا بی احترامی نکن 

به پدرت بگو آرم بهش بگه