2777
2789
عنوان

شوهرم خواهرم رو با یه پسره رو موتور دیده چکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4985 بازدید | 182 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اما اگه خواهرشوهرش اینکارو بکنه میتونه هی چپ و راست بزنه تو سر شوهرشتا بوده همین بوده

منم واقعا ناراحتم که شوهرم دیدش. کاری به این ندارم که بهش ربط داره یا نه ولی خوب واسه خودم بده

همون دیگه... از طرفی حرف بدی نمیزنه . میگه آبروتون میره . میگم به مامانم نگم دوباره میگم نگمم بعد یه ...

ابروتون چه به شوهرت؟داماد اینجوری هم نوبره

بعد مگه میخواد چی بشه؟همین شوهرت براشون حرف در بیاره؟

نه اما اگه خواهرشوهرش اینکارو بکنه میتونه هی چپ و راست بزنه تو سر شوهرشتا بوده همین بوده

ببخشید اون برای دوران شصد بود که داشتن دوست پسر چیز بدی بود نه الان که عادی هست و خیلی ها ازدواج میکنن 😐اصلا به بقیه چه واقعا ؟ طرف زندگی خودشه دوست داره با یک پسر تو رابطه باشه نه به داماد خانواده ربط داره نه به عروس خانواده 

با مادرت و خواهرت صحبت کن بگو این بار شوهر من دید اگه کسی دیگه ببینه زشته موتور سواری وسط شهر

اخه خودم میدونم با کسی رابطه داره حتی مطمئنم خونه پسره هم رفته ولی به هیچ کس نگفتم تا حالا. منتهی در دهن مردم رو که دیگه نمیشه بست . از طرفی اصلااااا دوست نداشتم شوهرم ببینش

همون دیگه... از طرفی حرف بدی نمیزنه . میگه آبروتون میره . میگم به مامانم نگم دوباره میگم نگمم بعد یه ...

اتفاقا من حس میکنم همسرتون میخاد کمکتون کنه که میگه به مامانت بگی 

چون باراولم دیده چیزی نگفته تا مطمعن شه

اول با خواهرت حرف بزن 

یا اینکه به مامانت بگو که یکی بهم گفته ابجی و با یکی دیگه ی جوری بگو که واسه ابجیتم خیلی بد نشه 

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂