2777
2789

اگر اخلاق و رفتار خانواده طرف خصوصا مادرش پسندمون نباشه ولی خودش خوب باشه، باید در نظر بگریم این موضوع رو و تاثیرش بدیم تو تصمیمگیریمون یا نه؟

بد نیست ولی مورد پسند هم نیست.. 

تجربه ای دارین در این زمینه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهی نخواهی یک سری رفتارای همسرت شبیه خانواده‎‌‌شه. خودم از یه سری رفتارای مادرهمسرم خوشم نمیاد که همسرم هم دارتشون تازه. اگه مشکل حاد باشه به نظرم باید یکم فکر کرد. اینجا آمریکا نیست که بگیم خانواده روی زندگی زوج تاثیر نداره

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

اندازه شوهر مهمه تو رو خدا دقت کن به شخصیت خانواده طرف من میگفتم مگه میخوام با خانوادش زندگی کنم خودش خوبه بعد دیدم خانوادش نمیزارن خودشم تو اون خانواده بوده عین خودشونه فقط اولا مشخص نبود

خانواده خیلی مهمه. ساده نگذر ازش. فرد تو خانواده شکل میگیره. حالا بازهم وقتی میگی زیاد خوب نیست باید ...

یعنی تعارف نمیکنه، خیلی رکه، اصلاااا اهل قربون صدقه نیست، هر چی ببینه سریع به روش میاره اگه خوشش نیاد

اگه بدنیست که خوب میشه کنار اومد اما اگه افتضاح واقعا اثر داره واعصاب وروان آدم بهم میزنه

تعارف نمیکنه، خیلی رکه، اصلاااا اهل قربون صدقه نیست، هر چی ببینه سریع به روش میاره اگه خوشش نیاد، مغروره یکم

تعارف نمیکنه، خیلی رکه، اصلاااا اهل قربون صدقه نیست، هر چی ببینه سریع به روش میاره اگه خوشش نیاد، مغ ...

میدونی تو خانواده شوهر همه چی متقابل وبه نظرم بهترین هم باشن باز تنها راه تحملشون سازش .

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

یعنی تعارف نمیکنه، خیلی رکه، اصلاااا اهل قربون صدقه نیست، هر چی ببینه سریع به روش میاره اگه خوشش نیا ...

پس شاید خیلی اون آقا پسر هم اهل ابراز احساسات بهت نباشه. برای خانما معمولا مهمه