2777
2789

مامانم دو ماهه زمین گیره نمیتونه راه بره بخاطر درد سیاتیکش . هر کاری کردیم خوب نشد فکر کنم دیگه نمیتونه راه بره . بابام که مث سگ میمونه . نمی‌دونم باید چیکار کنم . بدون مامانم میمیرمممممم😭😭😭😭

مامانمو به زور و بدبختی بردیم دکتر ، دکتر سرم زده ولی خوب نشده . دیگه کلا مامانم مثل معتاد ها همش قرص مسکن میخوره ولی فایده ای ندارد 😭😭😭😭😭شبا تا صبح نمی‌خوابه نمی‌دونم باید چیکار کنم 😭😭😭 این وسط پریود هم شده نمیدونه اونو کجای دلش برارههههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمنی سیاتیکه؟شاید دیسکش پاره شده

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

خوب میشه عزیزم باید تحت نظر دکتر باشه.

ما هر چی زنگ زدیم فیزیوتراپی بیاد خونه یا یه پرستار بیاد نمیومدن . فیزیوتراپیه گفتش که باید ام آر آی داشته باشی تا بتونم بهت یسری ورزش های رو بدم 

حتی زنگ زدیم اورژانس بیاد ولی گفتش که خانوم مشکلت اورژانسی نیست😭😭😭😭😭😭😭😭

مامان من سالی یه بار اینطوری میشه ولی هر روزش دیگه شده آه و ناله😞😞😞

ترشی نخوره رطوبت براش خوب نیست ماست ولبنیات اصلا نخوره دوش اب گرم بگیره دمنوش زنجبیل ورازیانه وزیره بخوره، رحمشو با اجر داغ گرم کنه شاید از عفونت رحم باشه

هنوز ام آر آی نرفتیم یعنی جور نشد که بریم ولی خوب بشه حتما میبریمش

عزیزم وقتی میگی‌نمیتونه راه بره مشخصه دیسکش‌پاره شده هرجور شده ببرینش ام ار ای ایشالا خوب میشه 

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚