2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نیست ولی اگه نیاد مراحلش ژیاده مال من 2سال فکر کتم طول کشید 3بار با فاصله 45روز احضاریه میره بعد نوبت نمودم چی بود اسمش یادم رفته اونمد3ماهی طول کشید خیلی اذیت کنندست ولی وقتی شروع کردی باید تا اخرش بری

منم تو همین مسیرم🙂💔حق کاملا با مرداست از نظر دادگاه های ایران

خدا بخدا همه چی درست میکنه 

منم وقتی رفتم همه حتی کارمندهای اونجا میگفتن این قاضی یکبارم حق به زن نداده خیلی ناامید بودم برای دفاع فقط بهش گفتم میزی که پشتش نشستید میز عدالت علی هست اگه من با این اقا ازدواج کنم فرزندهای من بعدها سربار جامعه بشن وانکل بشن فردای قیامت شما باید جواب  بدید دیگه هم چیزی نگفتم  قسم خوردم مپاد مصرف میکنه و مدرک هم نداشتم بهشم نمیخورد لامصب کسی باور نمیکرد الان الحمالله هنش زندان 

من که شد جدا بشم در عین ناباوری اونم 30سال پیش که خیلی سخت بود دوران عقد

وای چ خبرهاینطوری ک 6..7 ماه الاف میشموکیل ک گفت2..3 ماهه تمومهالبته فقط برای مشاوره رفتم پیشش

من توافقی بودم اره دیگه شیش ماه طول کشید 

ولی خب شما میگی همسرت نمیاد مشاوره احتمالا سریعتر تموم بشه

.

من توافقی بودم اره دیگه شیش ماه طول کشید ولی خب شما میگی همسرت نمیاد مشاوره احتمالا سریعتر تموم بشه

توافقی ک میگفتن زیر1 ماهه

مسخره کردن

الان زندگیتون بهتره؟ ازدواج کردین؟