2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیروز دعوتمون کردن رفتیم خونه باغشون توی داهاتمون دختر دایمه  و عقد هستن

بعد دیروز که از راه رفتیم خواهرم که از منو عروسمون بزرگتره همش کار میکرد و عروسمون بیشتر پیش داداشم بود موقع ظزف شستن فشار آب کم شد ظرفا رو بردن تو حیاط که بشورن منم پام درد میکنه نمیتونم بشینم خواهرم و زن دایم شستن

😍خدایا شکرت 😍

قضیه شام بود 

امروز صبح که بیدار شدیم اصلا فک نمیکرد که مه مهمونیم و بهتره اون سفره رو پهن کنه 

ولی خب بازم بخاطر زن داییم منو خواهرم سفره انداختیم واسه صبحانه و من با اینکه زانوم درد میکنه ظرفا رو بردم تو حیاط و شستم بخاطر اینکه زن دایم

😍خدایا شکرت 😍

FREE PALESTINE

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

موقع ناهار شد و ما داشتیم پاستور بازی میکردیم زن داییم بهش گفت بیا سالاد درست کن خواهرم بنده خدا گفت من درست میکنم اینا دارن بازی میکنن 

سالاد و وسایل ناهار و همه چیزو خواهرم آماده کرد 

موقع سفره پهن کردن هم رفته بود توی حیاط بعد موقع جمع کردن هم رفته بود پیش داداشم 

بازم سر ظهر آب فشارش کم شد و باید میرفتیم تو حیاط بشوریم

😍خدایا شکرت 😍

همه ظرفا رو گذاشتیم داخل قابلمه بزرگه که ببریم تو حیاط 

خواهرم فک کنم ناراحت شده بود از رفتارش به شوخی رفته بود تو حیاط و گفته بود بهش که دیگه تو و روژان ظرفا رو بشورید خوب درر میرید 

اومد داخل من نمیدونستم که خواهرم چی بش گفته ظرفا رو برداشتم که برم بشورم تو حیاط( با اینکه زانوم درد میکنه آخه تا یکم دیر میری کاریو انجام بدی زن دایم خودش انجام میده آدم معذب میشه) گفتم بلاخره کسی میاد آبکشی میکنه کمکم دیدم گفت بزار یه ساعت دیگه فشار آب زیاد میشه میشوریم الان بیرون گرمه منم گفتم باشه و ظرفا رو گذاشتم سر جاش

😍خدایا شکرت 😍