2777
2789
خب قربونت من گفتم بیا بریم نیومد دیگه چکار کنم

من اگه جای تو بودم میومدم و مینشستم پاشور بازی

بعدمیگفتم خب تموم شد بیا بریم

به زن داییم و خواهرم هم میگفتم بیاین بازی کنیم و بعد بازی ما دوتامون میشوریم

این نیز بگذرد

عجب دختریه واسه مادرشم ظرف نمیخوره ینی ببینه مادرش داره میشوره بیاد ازش بگیره

آره بخدا نیومد تا من رفتم اونم بخاطر اینکه زن دایم صاحب خونه بود نمیشد هم ظرف بشوره هم غذا درست کنه هم چایی. دم منه

😍خدایا شکرت 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه جای تو بودم میومدم و مینشستم پاشور بازیبعدمیگفتم خب تموم شد بیا بریمبه زن داییم و خواهرم هم م ...

خب مامانش نمیرازه  شاید از قصد اینکارو میکنه که ما رو تو رودربایسی قرار بده

😍خدایا شکرت 😍
بقیه نداشت خب داداشمم بهش گفته که برو دیگه دست تموم شده لازم نیست دوباره بازی کنیم گفته نه دیگه شستن ...

بهتر بود برادرتان رو صدا میکردین طفلی زن دایی خسته شد

ظاهرا ژن داداشتون کم سن هست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بالخره باید همکاری کرد یکی غذا درست کنه یکی سفره بندازه یکی بشقاب ببره یکی ظرفا بشوره نمیشه که

نود درصد کار ها رو اجیم انجام داد انگار دعوت خواهرم بودیم

😍خدایا شکرت 😍
خب قربونت من گفتم بیا بریم نیومد دیگه چکار کنم

بنظرم چیز مهمی نبود‌‌‌‌‌‌‌... مادرش بجاش کلی کار کرد.. ماهم دور هم جمع میشیم بعضی از مادرا کمک میکنن که دختراشون تکون نمیخورن..‌ اون مادرایی هم که مریضن و نمیتونن بجاشون  دختراشون کمک میکنن.‌‌. 

۲۰ سالشه ولی از قصد نیومد

بچس سرش نمیشه

شما باید داداشت کمک کن تا زنش ادب بشه 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بنظرم چیز مهمی نبود‌‌‌‌‌‌‌... مادرش بجاش کلی کار کرد.. ماهم دور هم جمع میشیم بعضی از مادرا کمک میکنن ...

مادرش ما مهمونش بودیم ناهار و شام درست کرده فقط 

اونو دیکه واقعا نمیشد ما انجام بدیم 😂

😍خدایا شکرت 😍
دختر داییمه

خب پس مادرش کار میکرده و بخاطر همین دختره بلن نشده

من اگه جات بودما مینشستم تا کارها رو خودش بکنه

و زن داداشنم بعد میبینه که مادرش دست تنهاست اونم میرفت😜😁😎

این نیز بگذرد