2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابجی گلم هرکاری میکنی فقط ببخشید منت نکش چون از این به بعد مجبوری چند وقت یکبار اینکار رو بکنی ،ما بی جنبه هستیم مردهای ایرانی رو میگم،باید سعی کنید هیچ وقت کار به دعوا نرسه ولی رسید ،منت نکشید چون مرد خوشش میاد ،راه به راه سر هر چیز قهر میکنه ،مخصوصا ما مردهای ایرانی ،تنها کاری که بنظر من میتونید بکنید ،میتونید توری عمل کنید انگار اتفاقی نیوفتاده هر وقت اومد بیرون از اتاقش بگید فلانی چای میخوری برات بیارم ،یا چمیدونم میوه میخوری برات بیارم ،این توصیه ای هست که اگه روزی دخترم بزرگ شه و ازدواج کنه و این مورد براش پیش بیاد به اون میکنم

خوش و خوشبخت باشی ابجی گلم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

ابجی گلم هرکاری میکنی فقط ببخشید منت نکش چون از این به بعد مجبوری چند وقت یکبار اینکار رو بکنی ،ما ب ...

هر چند میدونم شما طاقت نیوردی تا حالا و رفتی منت کشی.

منت کشششش

شوخی کردم ابجی

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

خو الان گوشیتو بنداز بره پاشو برو پیشش

اومدم ازتون‌تشکر کنم بابت راهنماییتون 

تنها کسی که‌گف برو جلو شما بودی 

جوابم داد 

من زیادی خود ترسونده بودم 

ممنونم 

ابجی گلم هرکاری میکنی فقط ببخشید منت نکش چون از این به بعد مجبوری چند وقت یکبار اینکار رو بکنی ،ما ب ...

مرسی از اینکه وقت گذاشتین 

البته همسر من کلا ادم عجیبیه و اصلا از این اخلاقای پرو شدن نداره😂

یه قدم بری طرفش صدتا میاد طرفت 

تازه دیشب فهمیدم که‌ارزشش خیلی بیشتر از این چیزاس 

وواقعا ارزشش داره که بخاطر ناراحت نبودنش حتی غرورم بشکنم چون واقعا مرده نه مرد نما 

مرسی ازتون 🌺

هر چند میدونم شما طاقت نیوردی تا حالا و رفتی منت کشی.منت کشششششوخی کردم ابجی

جدییییی 

یعنی انقد ضایع بودم که هولم؟😂😂😂

ولی خدارو شکر به منت کشی نرسید خودش معذرت خواهیش کرد 😁😅

جدییییی یعنی انقد ضایع بودم که هولم؟😂😂😂ولی خدارو شکر به منت کشی نرسید خودش معذرت خواهیش کرد 😁😅

خدا رو شکر ،باور کنید ابجی نگران بودم شما پیش قدم بشید و از این به بعد کارتون درمیومد،البته چون مقصر نبودین عرض میکنم وگر نه ادم اگه مقصر باشه باید شهامت قبول تقصیر رو داشته باشه

خیلی براتون خوشحالم ،خوشبخت باشید ابجی گلم

مرسی از اینکه وقت گذاشتین البته همسر من کلا ادم عجیبیه و اصلا از این اخلاقای پرو شدن نداره😂یه قدم ب ...

واقعا براتون خوشحالم واقعا قدر خودتون و همسرتون رو بدونید ،که البته معلومه که میدونید.

از ته دل ارزو میکنم همیشه خوش باشید و در کنار همسر محترمتون شاد و خوشبخت باشید

واقعا براتون خوشحالم واقعا قدر خودتون و همسرتون رو بدونید ،که البته معلومه که میدونید.از ته دل ارزو ...

انشالله که شما هم موفق باشید 

بعضی ادما ارزشش دارن که ادم بخاطرشون حتی از غرورش بگذره امید وارم از این ادما تو زندگیتون زیاد باشه 

خدا رو شکر ،باور کنید ابجی نگران بودم شما پیش قدم بشید و از این به بعد کارتون درمیومد،البته چون مقصر ...

اره بعضی ها خیلی سود جو هستن ولی خدارو شکر همسر من اونجوری نیست بیچاره 

خدا ادمای فتنه رو لعنت کنه 

ممنون از شما موفق باشین 🌺

البته این رو هم الان اضافه کنم که توصیه ها بخاطر تجربه شخصی هست و بازم تجربه تجربه ولی ادم ها باهم متفاوت هستن مثلا همینجا اون چیزی که من گفتم ظاهران اشتباه درومد ،چون مثل اینکه هر کس نسخه خودش رو داره نمیشه براحتی برای هم نسخه بپیچیم

اره بعضی ها خیلی سود جو هستن ولی خدارو شکر همسر من اونجوری نیست بیچاره خدا ادمای فتنه رو لعنت کنه مم ...

میدونید ابجی همیشه هم بحث سودجویی به اون معنا نیست ،ادم ها اکثرا سرشار از کمبودها هستن ،مثلا شاید ،من همسرم مثلا بیاد منت کشی ،اون حس دوست داشته شدن و مهم بودن ،حس خاصی رو در من بیدار کنه که چون کمبودش رو داشتم تو زندگی دوست داشته باشم دوباره تجربه کنم ،مثال گفتنم،ادم ها نمیدونم چطور بگم خیلی وقت ها قابل ترحم هستن یجوراییگناه دارن ن ن ن ن

میدونید ابجی همیشه هم بحث سودجویی به اون معنا نیست ،ادم ها اکثرا سرشار از کمبودها هستن ،مثلا شاید ،م ...

والا بدبختی من رو میبینید این شکلکهام کار نمیکنه مجبورم منظور اون جمله رو با تکرار حرف نشون بدم که دست مایه طنز داره