2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 35 پست
البته این رو هم الان اضافه کنم که توصیه ها بخاطر تجربه شخصی هست و بازم تجربه تجربه ولی ادم ها باهم م ...

اتفاقا حرفی که شما زدین عمومیت بیشتری داره یعنی اکثرا اینجورن راجب بیشتر ادما این رفتار جوابه  

ولی خب بازم موقعیت های متفاوت رفتار های متفاوت میخواد 

مهم ترین چیز تو هر موقعیتی خونسردیه که من‌ندارم فوری چندتا سکته ریز میزنم که باعث میشه مغزم قفل کنه 😅

همسر من کلا داستانش متفاوته هم شوهر هم دوست هم فامیله هم پدره هم مادر هم برادره هم معلمه هم همه چی 😅😂

البته هرکی میبینتش میگه چجوری با این زندگی‌میکنی گند دماغه ولی چرت میگن ظاهرش خشنه دلش گنجیشکه😂

میدونید ابجی همیشه هم بحث سودجویی به اون معنا نیست ،ادم ها اکثرا سرشار از کمبودها هستن ،مثلا شاید ،م ...

دقیقا درست میگین 

یکی از بیمار های برادر شوهرم انقد رفتن واومدن میگف هیچ‌مشکلی نداره ولی دچار یه سردرد مزمنه اخر سر زنه خودش‌گفته بود بابا اقای دکتر من وقتی مریض میشم شوهرم‌خیلی بهم‌محبت میکنه اینه‌که اینجوری‌میگم یکم بهم توجه کنه😅

اینم دقیقا همونطوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا حرفی که شما زدین عمومیت بیشتری داره یعنی اکثرا اینجورن راجب بیشتر ادما این رفتار جوابه ولی خ ...

خدا میدونه چقدر حس خوب گرفتم امروز از پیامتون از وقتی تو این سایت اومدیم همش داستان خیانت و بد رفتاریو خودم هم که اونجور ولی امروز واقعا خوشحالم براتون خدا به هم ببخشتتون و همیشه باهم خوش و خوشبخت باشید

خدانگهدارتون باشه ابجی جان

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

خدا میدونه چقدر حس خوب گرفتم امروز از پیامتون از وقتی تو این سایت اومدیم همش داستان خیانت و بد رفتار ...

ممنونم 

همه تو زندگی سختی هایی دارن هم‌من از شوهر سابقم خیانت دیدم‌هم همسرم از زن سابقش

روز های سختی بود ولی به لطف خدا گذشت 

من خودم ۰ندین سال درگیر بیماری های اعصاب بودم و خودکشی های‌ناموفق داشتم که اگر همسرم‌نبود حتما تبدیل میشدن به خودکشی های‌موفق ولی خدا بالاخره به جفتمون لبخند زد و این زندگی بهمون هدیه کرد 

هرچند هنوزم سختیای خودش داره ولی وقتی پشتت به یکی گرم باشه همش سر میشه 

امید وارم شما هم بع زودی زود زندگی پر ارامشی رو تجربه‌کنید 

ممنون از وقتی که‌گذاشتید 🌺