2777
2789
عنوان

سرفه های چرکی بچه دوسالم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 91 پست
پلارژین و کوریزان دکترش نداد بهش. ولی چرک خشک کنش خیلی قویه. زادیتن هم داروی قوی هستش این طفلک من زم ...

عزمزمه منم دکتر به دخترم زیترومکس داد ولی کافی نبود چندین نسخه بردمش از آخر دوتا شربت آموکسی کلاو ۶۳۲ داد به مدت دوهفته بعد خوب شد 

اینکه سرفه های چرکی میکنه نشانه عفونته که هنوز تو بدنشه باید دوباره ببریش دکتر آنتی بیوتیک قوی تری بده 

بچه من وقتی چرک میکنه شربت آزیترو مایسین بش میدم 

اموکسی کلاو هم بعضیا میدن قوی تره

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو نداد چون چهارشنبه که بردم سرفه هاش خیلی کمتر بود وای امشب افتضاحه همش میترسم دور از جونش تو خ ...

اگر زیاد سرفه میکنه ببر

منم پسرم دوسالشه..بحدی سرفه میکرد که استفراغ میکرد

دکتر گفت بخور گرم روشن بزار

و این دوتا اسپری

و شربت دیفن داد

و آموکسی کلاو

اسپریا آب رو آتیش بود تا میزدم آرومـمیشد

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
امروز سرفه هاش بدتر شده خیلی خیلی بدترالان اصلا نمیتونه بخوابه از زور سرفه گریه میکنه چیکار کنم آروم ...

ببرش حموم قبلش حموم رو گرم کن که بخار کنه سینش ملایم بشه  آخراش که میخواستی بیاریش بیرون روشکم روی پاهات بخوابونش کم کم آب بریز پشتش و با دست ضربه بزن هرچی چرکی هست کنده بشه 

زیترومکس خیلی قویه لعنتی الان گلوش چرک نداره و تب هم دیگه نکرد از چهارشنبه بعدازظهر ولی سرفه ها چرکی ...

شربت خلط آور بده عزیز، سینه اشو با روغن بادام تلخ چرب کن، یا با وازلین هم میگن چرب کنید خوبه گرم. میکنه سینه رو 

دستتون حالت کاسه کنید بزنید پشت و جلوی سینه خلط ها کنده بشه 

عزیزم شربت ضد سرفه ک خلط آور گیاهی بده بهش عالیه

شربت آی ویلین 

شربت پروسپیتان

پودر تیموسیپ

پودر روتارین 

اینا همه عالیه واسه سرفه

عزیرم دخترم منم هروقت مریض بشه سرفه های وحشتناکی میکنه و اصلا نمیتونه بخوابه

راستی شربت گل بنفشه و آیوارامی هم خوبه

دمنوش های گیاهی مثل چهار گل خوبه

آبلیمو عسل خوبه

من تجربه ی زیادی درباره ی سرفه دارم سوالی داشتی در خدمتم

وای دخترم اومده میگه دارم میلرزم. خدایا اونم مریض شد😭😭😭😭😭😭

دکتر گفت کروناست😓😓خیلی مواظب باش حتما ببر دکتر

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.