دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پلارژین و کوریزان دکترش نداد بهش. ولی چرک خشک کنش خیلی قویه. زادیتن هم داروی قوی هستش این طفلک من زم ...
بهش دمنوش چایی کوهی بده و نعنا ،حیلی خوبه،پیاز تو سوپ زیاد بریز نعنا خشک بریز،الان پسر من این دومین جمعه اس مریضه الان ابریزش و گلو درد داره ،میگن سه خفته طول میکشه،من که مردم از بدن درد طفلیا
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اسپری سالبوتامول برا پسرم اثر کردو اسپری بکلومتازون
اینارو نداد چون چهارشنبه که بردم سرفه هاش خیلی کمتر بود وای امشب افتضاحه همش میترسم دور از جونش تو خواب خفه بشه نمیدونم صبر کنم صبح ببرم پیش دکتر خودش یا امشب ببرمش درمانکاه اطفال
زنده باشه پسر من ریش حساسه تا مریض میشه میریزه تو ریش
منم اسم دارم،دمنوش میخورم راحت ترم،دو روزه فهمیدم دیفن خوبه با نوشابه گلوم و ریه منم باز میکنه ،باز میگم دمنوش بدی بهتره فقط فاصله دارو دادن رعایت کن