2777
2789
عنوان

خاک تو سر این بلاگرها

87423 بازدید | 189 پست

تو اینستا دیدم تازه دخترش فوت شده بود چقدر ناراحت شدم  بعد رفتم تو پیجش جدای اینکه از لحظه لحظه مراسم و گریه کردنش فیلم گرفته کاری ندارم هر کس یکجوری عزاداری میکنه

خاک بر سر ولی استوری تبلیغ گذاشته نه اینکه فقط مثلا فلان پیج استوری کنه با لباس مشکی خودش تبلیغ کرده بدون ارایش که بگه مثلا ناراحتم یعنی خاک عالم تو سرشون اینا مادرن مثلا ۱۰ تا تبلیغ نه یکی نه دوتا😡

بعد میگه شغلمه شما بچتون بمیره شغلتون ول میکنید 

خاک تو سرت بشه 😡😡

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد این هنوز چهلم بچش هم نشده تازه بچش دفن کرده

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

اینا بتونن شرفشونم میفروشن که نون در بیارن

بچه هم بچه کار بوده، مطمئن باش مادره الان ناراحت اینه که دیگه نمیتونه از بچه بهره کشی مالی بکنه، نه مرگش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

وایسید قند شکن روشن کنم پیجش بیینم کدوم بود

آره چقدر براشون طبیعیه منم موندم. منم یکیو میشناختم برادرش فوت شد همون بلا گر بود اصلا انگار نه انگار.. دو سه روز گریه کرد. اونم نه گریه ی زیاد ها. خیلی کم بعد کلا از یادش رففف😐😐😐برادره متولد 75

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

اینا بتونن شرفشونم میفروشن که نون در بیارنبچه هم بچه کار بوده، مطمئن باش مادره الان ناراحت اینه که د ...

همین الانشم از مرده بچش داره بهره کشی می‌کنه متاسفانه 

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏