2777
2789
عنوان

خاک تو سر این بلاگرها

| مشاهده متن کامل بحث + 87423 بازدید | 189 پست
اگه سارا رو میگی که خیییلی بی انصافی میکنی راجبش

بی انصافی چی؟

کلیپای پیجش دیدی؟

این کلیپا رو عروس دامادا میگیرن

خدک تو سرش کنن همین خود کثافتش حالم بهم خورد ازش

استوریهای تبلیغش روزی ۱۰ ۱۰ تا میزاره با لباس مشکی تبلیغ میکنه یکی در میون هم از دخترش سو استفاده میکنه

کلیپاش انگار کلیپهای آتلیه ای هستش

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای

من اون دختره رو که دختربچه کوچیک داشت و فوت کرد رفتم پیجشو دیدم

شوهرش با جنازه اش فیلم گرفته بود گذاشته بود پیجش🥴😔قضاوت نمیکنم شاید شوکه بوده شوهرش اما واقعا دردناکه

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

اینا بتونن شرفشونم میفروشن که نون در بیارنبچه هم بچه کار بوده، مطمئن باش مادره الان ناراحت اینه که د ...

واقعا کلیپای پیجش رو بخدا عروس دومادا اینطور کلیپ میگیرن

حالم بهم خورد چطور سو استفاده میکنن اینها از مرگ بچشون😡

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

حالا کاری ب تبلیغش ندارم من خب پول درمیاره... اما برای من جالب بود که زود سرپاشد ماشالله... عجیبیش این بود برام ک زود کنار اومد هرچند میگه تو دلم نیستین اما ظاهر هم مهمه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

آره چقدر براشون طبیعیه منم موندم. منم یکیو میشناختم برادرش فوت شد همون بلا گر بود اصلا انگار نه انگا ...

دیوانه ان بی ذاتن اینها

کاش حداقل تبلیغ هاش درست حسابی بود فا.ل و چرت و پرت تبلیغ می‌کنه اصلا براش مهم نیست که بعضی از اون پیج ها معتبر نیستن به خاطر پول هر چرندی تبلیغ می‌کنه 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید