2777
2789

من دارم میمیرم با یکی آشنا شدم خیلی خیلی دوسش دارم 

همین الانم دستام داره مبارزه دارم با گریه تایپ میکنم 

تو دلم آشوبه خدا خودش شاهده 

اون میانه ایه من کرج 

دانشجوی تهرانه ۴,ساله تهرانه 

بهش میگم بمون تهران منم میام تهران 

قبول نمیکنه 

حتی بهش گفتم بیا سالهای اول زندگی اینور باشیم تا من یکم عادت کنم بعدش میریم مثلا بعد یکی دوسال بریم میانه 

قبول نمیکنه میگه نمیتونم اینورا بمونم 

حتی پشت تلفن گریه هم کردم 

خستم اونقدر تلاش کردم قانعش کنم 

دارم میمیرمممممم

ولی من حاضرم بخاطرش برم

یک ساعت و نیم فاصلمونه 

تازه اون روستاهان زندگی میکنه 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خش ب سعادتت💔من اولین شرطم نه من تنها شرطم همین بود.دبک شرط نداشتم

خب خودتو خوب بگیر بزار اون بیاد نازکشی یطوری نباش ک بدونش میمیری میخوای حتما خودش باشه بگو اگ اینطوری قبول نمیکنی بسلامت دیگه دلتنگ میشه مجبور قبول کنه

او عزیزم ی ساعت و نیم راهی نیست منم کرجم تا دانشگاهش ی ساعت راه بود گفتم همونجا بمونیم

من بودم میرفتم

حتی اگه کشور دیگه ای بود

من نظر خودمو دارم میگما

تو به ندای درون خودت گوش کن خیلی نظرات ما برات مهم نباشه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خب خودتو خوب بگیر بزار اون بیاد نازکشی یطوری نباش ک بدونش میمیری میخوای حتما خودش باشه بگو اگ اینطور ...

فک نکنم 

الان از دو روز پیش ک‌تموم کردیم پشت گوشی گریه هم کردم  برگشت گفت باید برم مجبورم خدافظی کرد 

دیگ اصلا هیچ پیامی نداده 

من بودم میرفتمحتی اگه کشور دیگه ای بودمن نظر خودمو دارم میگماتو به ندای درون خودت گوش کن خیلی نظرات ...

نه هیچ وقت خودتو فدا نکن پشیمون میشی آینده 

تو حاضر میشی بری کشور‌دیگ ولی اون ن؟

از دوشهر متفاوتیم اما در یک استان

بنابرکار همسر،پذیرفتم بعد ازدواج برم ی استان خیلی دور برای زندگی

دست روزگار چرخید و چرخید الان باوجود داشتن خونه تو شهر همسرم،از اول ازدواج ساکن طبقه پایین مامانم اینا هستیم😂

سخت نگیر،اگه واقعا دوسش داری برو جلو،کم کم جورمیشه همه چی

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
از دوشهر متفاوتیم اما در یک استانبنابرکار همسر،پذیرفتم بعد ازدواج برم ی استان خیلی دور برای زندگیدست ...

واقعا؟؟؟؟ینی‌اومد نزدیک شما؟؟؟

چطور شد واقعا؟

ینی منم قبول کنم برم میانع؟مباد اینورا؟

آخه ریسک داره اون از اینجا متنفره میگ‌شلوغه اصلا دوست نداره اینجارو

از دوشهر متفاوتیم اما در یک استانبنابرکار همسر،پذیرفتم بعد ازدواج برم ی استان خیلی دور برای زندگیدست ...

خب همسر تو آدم با درکی بوده بخاطر کارش رفتی دیگه 

ولی این پسره کارش اینور هم می‌تونه 

نظامیه

واقعا؟؟؟؟ینی‌اومد نزدیک شما؟؟؟چطور شد واقعا؟ینی منم قبول کنم برم میانع؟مباد اینورا؟آخه ریسک داره اون ...

شوهرم خیلی غیرت تعصب رو شهرش داشت،دیگه خدا انگار همه چی رو جور کرد برامون

پسره اندازه خودت عاشقت باشه،قبول میکنه،لااقل ی شهر وسط رو انتخاب میکنه.اگه نکرد بدون ارزش دوسداشتن تو رو نداره

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
نه هیچ وقت خودتو فدا نکن پشیمون میشی آینده تو حاضر میشی بری کشور‌دیگ ولی اون ن؟

خب اون کارش اونجاست 

بعد من تو شهر کار خاصی نمیکنم که روستا بخواد محدودم کنه

من خودمو فدا نمیکنم من به احساس خودم لطف میکنم چون اونو اندازه خودم دوس دارم