2777
2789
عنوان

شوهرم پیش مادرش می‌خوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 84 پست
چرامنظورت چیه

یعنی اینکه وسط بیابون که نیستی

همسرت طبقه بالاتون هست، دو قدم فاصله داری

واقعااا میترسین؟ 

الان وقت ناز کردن نیست عزیزم 

خب یکم شرایط همسرت و مادرشوهرت رو درک کن که

بتونن به شرایط عادی زندگی برگردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتو درک کن کلا ادم عزیز که از دست بده یکم زمان می‌بره تا به زندگی برگردهیعنی چی مرتیکه😐😐😐

خب دیگه بغل مامانی خوابیدن چه صیغه ایه 😂😂

معمولا دخترا اینجورین بغل مامانی میخوابن .

من که تا بیست سالگی وسط مامان بابام میخوابیدم ولی داداشه بیچاره م رو از دو سالگی  کلا جدا کردن 😂

به نظرم یا خانوم باید بره اونجا یا اقا مادرشو برداره بیاره خونه خودشون ‌.

و دخترا هم نباییید مادر رو تنها میذاشتن 

چه معنی میده مادر به پسرش وابسته تر از دخترش باشه . معمولا دخترا نازناری هستن نه پسرا 

بنظرم شما یک خانواده هستید و اینجور مواقع جلوتر از همسر خودت باید پیش قدم بشی درک نمیکنم چرا تو اینج ...

ااتفاقاً یک هفته مهمون داشتن کلی مردا خونه ما بود زنا هم خونه مادر شوهرم من تقریبا وسایلام نو هستم ۵ سال عروسی کردم ولی خب وسایلم همشون اینجوری همشونو باز کردم استفاده کردم تو مراسم ختم

مثلاً کلی مواد غذایی کم داشتم من از بالا آوردم و کلی کارای دیگه اینا رو میگم که فکر نکنین که من بدم منم همه این کارا رو کردم

ولی خب توی یه مورد لزومی نمی‌بینم که شبا پیش مادرش بخوابه چون فقط یه طبقه فاصله داریم

مهربون سایت🤣😛

خب دیگه بغل مامانی خوابیدن چه صیغه ایه 😂😂معمولا دخترا اینجورین بغل مامانی میخوابن .من که تا بیست س ...

يعني واقعا اولين باره كه ميبينيد يه مادر ايراني به پسر وابسته تره؟؟؟؟؟؟؟ من كه غير از اين نديدم 

پسرا هم كه ديگه ماشالا هر شب نرم ميمي نخورن نميشه

من بودم پیش خودم می گفتم چه زنم بی درک و لوسهبچه ای مگه طبقه ی بالاشون هم هستیدرک کنید کافیه یه لحظه ...

پس ماها که شوهرامون از اون اول جوونی سرباز یه شهر دیگه بود و بعدشم یه شب درمیون شیفت شب چطور زندگی کردیم ..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
اسی الان درک کن شرایط رو انشالله هیچ فردی عزیزترین ادم زندگیشو از دست نده ولی الان شوهرت و مادر همسر ...

ممثلاً قراره بعد چهلمش چه اتفاقی بیفته که تا چهلم خونشون می‌مونن و بعد از اون نمی‌مونن؟

مهربون سایت🤣😛

ااتفاقاً یک هفته مهمون داشتن کلی مردا خونه ما بود زنا هم خونه مادر شوهرم من تقریبا وسایلام نو هستم ۵ ...

تعجب میکنم مادر هم هستین اما بازم درک نمیکنی

که مادرشوهرت الان چقدر به وجود و  حمایت پسرش 

نیاز داره

ممثلاً قراره بعد چهلمش چه اتفاقی بیفته که تا چهلم خونشون می‌مونن و بعد از اون نمی‌مونن؟

بالاخره زمان كه ميگذره آدما به همه چي عادت ميكنن، مطمئن باش شوهرتم ٤٠ روز نمي مونه اونجا، اما اگر اعتراض كني قطعا ميمونه

اروم میگیرن 

داغشون سرد میشه

انشاالله هیچ وقت درک نکنی 

مشخصه ندیدین داغ عزیز

خدا صبر بده بهشون هم دردی کنید همراهی کنید درک کنید تا بعد از گذشت این چند روز بده شما نباشین

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همسرت عادیه ک بخواد پیش مادرش باشه عذادارن شمام خونشون راحت نیستی نمون 

وقتی بچه داری دیگ ترس چیه درتو قفل کن بگیر بخواب

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

خانم شما چقدر ادم بی درکی هستید!

یه طبقه فاصله داری یه جور گفتی وای میترسم فکر کردم مسافت دوره!

خدا هیچکس عزیزشو ازش نگیره ولی یکم فقط درک کن الان همسرت و مادر شوهرت از لحاظ روحی خوب نیستن ادم وقتی کسیو از دست میده نیاز داره چند نفر دورش باشن نه اینکه بنده خدا تنها باشه!