2777
2789
عنوان

شوهرم پیش مادرش می‌خوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 84 پست
چه سخته واقعاشوهرت دلش هم پیش مادرشه هم شمامن از این قسمت زندگی میترسم که یه روزی قرار باشه شبا تنها ...

نه دلش فقط پیش مادرشه چون که پیش اون خوابید گفتم می‌ترسم بالا نیومد

مهربون سایت🤣😛

یه طبقه فاصله دارن

فکر کردم خونشون جداست پس هیچی

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم شما یک خانواده هستید و اینجور مواقع جلوتر از همسر خودت باید پیش قدم بشی درک نمیکنم چرا تو اینجور مواقع باید کنار کشید پس همدرد همسرمون نیستیم دیگه منم پدر شوهرم فوت شده ۱ هفته هست ۴۰ دراومد کلا ۵ تا عروسیم هر روز تا ۴۰ روز اونجا بودیم شبا هم نوبتی خوابیدن مجلس مردانه هم انداختم خونم واس مجلس زنانه هم چقدر کمک کردم دورباشد اگر واسه خانواده من یه اتفاقی بیوفته شوهرم سر ۱ هفته پس بکشه بعدشم ناراحتی کنه منو تحت فشار بذاره دنیا رو سر آدم خراب میشه اتفاقا بیشتر از همه الان به تو نیاز داره 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی الان درک کن شرایط رو انشالله هیچ فردی عزیزترین ادم زندگیشو از دست نده ولی الان شوهرت و مادر همسرت تو شرایط روحی خوبی نیستن

تا چهلم درکش کن ، خودت برو خونه مادر شوهرت ، مادر همسرت و شما و شوهرت جدا تو یه اتاق بخوابید

الآن بهت نیاز داره ناراحت نشو خیلی ها هستن چند سال با مادرشوهر تو یه خونه زندگی میکنن به خاطر شوهرت ...

آفرین راست میگی ،آخه آدم‌ یه خانواده هست چطور سر ۱ هفته آدم این حرفو بزنه مگه همسر آدم زندگی آدم نیست نبابد زیر فشار گذاشت این روزا واس همه هست

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه دلش فقط پیش مادرشه چون که پیش اون خوابید گفتم می‌ترسم بالا نیومد

من بودم پیش خودم می گفتم چه زنم بی درک و لوسه

بچه ای مگه طبقه ی بالاشون هم هستی

درک کنید کافیه یه لحظه تصور کنید جای شوهرت باشی

می موندی پیش مادرشوهرت تو هم

یه اتاق یا تو مذیرایی تو شوهرت می خوابیدین یکی هم مادرشوهرت

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرامنظورت چیه

تو یه ساختمون ازچی میترسی ؟ تو بیشتر دوست نداری به مادرش نزدیک بشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

تو میدونی از جنس کدوم ادمایی ؟ اونایی که میگن به درک پدرش مرده اصلا باید میمرد فقططططططط من مهمم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡