تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرایادورکنی به سوی خودکشیده ی خودرایاآواره کنی ماوی داده خودرایابه بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم شما یک خانواده هستید و اینجور مواقع جلوتر از همسر خودت باید پیش قدم بشی درک نمیکنم چرا تو اینجور مواقع باید کنار کشید پس همدرد همسرمون نیستیم دیگه منم پدر شوهرم فوت شده ۱ هفته هست ۴۰ دراومد کلا ۵ تا عروسیم هر روز تا ۴۰ روز اونجا بودیم شبا هم نوبتی خوابیدن مجلس مردانه هم انداختم خونم واس مجلس زنانه هم چقدر کمک کردم دورباشد اگر واسه خانواده من یه اتفاقی بیوفته شوهرم سر ۱ هفته پس بکشه بعدشم ناراحتی کنه منو تحت فشار بذاره دنیا رو سر آدم خراب میشه اتفاقا بیشتر از همه الان به تو نیاز داره
تو میدونی از جنس کدوم ادمایی ؟ اونایی که میگن به درک پدرش مرده اصلا باید میمرد فقططططططط من مهمم
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡