2777
2789
عنوان

شوهرم پیش مادرش می‌خوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تو بغلش خوابیدن نه والا ندیدم 😶😐حتی مامان بزرگم که دایی هام رو خیلی بیشتر از دختراش دوس داره ...

بیچاره پسره دلم سوخت‌ واسش.مادره عذاب وجدان نگرفت؟

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
شاید شوهرشون مثل شما دعوا می کنه میگه نموناجازه زن با شوهرشه

من اینو نمییتونم تحمل کنم که اجازه ی زن دست شوهر باشه . اصلا برا همین کار میکنم که اجازه م دست خودم باشه و اگه مامانم خدای نکرده زبونم لال تنها شه ، بیارمش پیش خودم و راحت پیشش بمونم و شوهرم نتونه زور بگه .

از این بدم میاد که همش عروس باید درک کنه ولی داماد باید فاقد شعور و درک باشه .

البته این خانمم باید مادرشوهرشو و بی مهری خواهرشوهراش نسبت به مادرشونو درک کنه . ولی اون داماد ها هم باید درک کنن .

من در اینده مادرزن خیلی بدی میشم 😂 ولی مادرشوهر خوبی میشم اما به جاش کله ی دامادم رو میکنم 😂 

چون به نظرم قوانین ایران به اندازه کافی به نفع مردها و ضد زن ها هست پس ما باید بیشتر مراقب جنس زن ها باشیم و مردها رو لوس نکنیم 

بیچاره پسره دلم سوخت‌ واسش.مادره عذاب وجدان نگرفت؟

والا الان هر جا میشینه میگه عروسم باعث مرگ پسرم شده .

ولی مادره اصلا نصف شد از ناراحتی .

الان داره تنها زندگی میکنه و تنها میخوابه😂 

خب تو که میتونستی تنها زندگی کنی و تنها بخوابی چرا زندگیو به اونا زهر کردی . حالا اگه میترسیدی از تنهایی میرفتی باهاشون زندگی میکردی و به کسی ازار نمیرسوندی ولی دیگه تو بغلش خوابیدن چی بود که الان هم پسرتو از دست دادی هم داری تنها میخوابی

عزیزم پدرش فوت شده ها بالاخره اون خانوم هم شوهرشو از دست داده صبر کن و زمان بده چرا همیشه باید یک مرد شماهارو درک کنه ترخدا یکم زمان بده 😢💔درک کردن چیز بدی نیس 😔

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

متوجهید که یک هفته زمان کوتاهیه که آدم با غم عزیزش کنار بیاد؟ 

متوجهید همونطور که شما همسرشید و تو سختی میخواید کنارتون باشه، اون مرد باید توی سوگ و غم کنار مادرش هم باشه؟ 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️