2777
2789
عنوان

شوهرم پیش مادرش می‌خوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 84 پست
بالاخره زمان كه ميگذره آدما به همه چي عادت ميكنن، مطمئن باش شوهرتم ٤٠ روز نمي مونه اونجا، اما اگر اع ...

گم شده بمونه به درک 

البته ببخشید اینجوری میگم

از شوهرم متنفرم به خاطر اون اینجوری میگم

شرمنده

مهربون سایت🤣😛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممثلاً قراره بعد چهلمش چه اتفاقی بیفته که تا چهلم خونشون می‌مونن و بعد از اون نمی‌مونن؟

یه نوع احترامه حداقل وقتی باهمن شاید کمتر غصه بخورن و بگن همو داریم داغ عزیز سخته خدا برا بنده هاش نخواد

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
دختراش چرا نمی‌مونه پس

شاید شوهرشون مثل شما دعوا می کنه میگه نمون

اجازه زن با شوهرشه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
گم شده بمونه به درک البته ببخشید اینجوری میگماز شوهرم متنفرم به خاطر اون اینجوری میگمشرمنده

ميدونم بابا 

منم كشيدم، شوهر منم يك بار من رو توي اين شهر غريب تنها گذاشت همون اوائل رفت شهري كه مادرش بود شب بمونه پيشش تنها نباشه

من رو تنها گذاشت كه اون تنها نباشه

ميفهمم چي ميگي

يعني واقعا اولين باره كه ميبينيد يه مادر ايراني به پسر وابسته تره؟؟؟؟؟؟؟ من كه غير از اين نديدم پسرا ...

والا تو بغلش خوابیدن نه والا ندیدم 😶😐

حتی مامان بزرگم که دایی هام رو خیلی بیشتر از دختراش دوس داره و بیشتر خونه پسراش میره و زیاد پیش دختراش نمیاد تا حالا تو هیچ شرایطی نشده که داییم بغله مادرش بخوابه 😐

نباید تنهاش بذارن زن بیچاره رو گناه داره .

این خانوم باید بره اونجا ، یا مادر رو بیارن پیش خودشون .

ولی دیگه تا این حد که بغل پسرش بخوابه رو درک نمیکنم  ما هم جفت بابابزرگمون فوت شد و بچه ها تا چهلم پیش مادربزرگمون بودن ولی دیگه این لوس بازیا رو نداشتیم که طرف شب بغله یکی اونم حتمااا پسرش بخوابه .

یه دونه اینجوری دیدم که اخرش پسرش رو کشت . وابستگی بیش از حد به پسره داشت ، عروس رو بدبخت کرده بود اونقدر عروس رو ازار میداد  و بعد از فوت شوهرش باید کلا بغل پسرش میخوابید .

عروسه هم دو سه ماه تحمل میکنه و بعد دعواشون میشه شوهره میره خونه خودشون مامانه میاد با عروسه دعوا میکنه و عروس رو کتک میزنه .

عروس هم میره خونه باباش .

و اون پسر از غصه سکته میکنه همون شب میمیره 

والا تو بغلش خوابیدن نه والا ندیدم 😶😐حتی مامان بزرگم که دایی هام رو خیلی بیشتر از دختراش دوس داره ...

واي 

بينوا پسره

ولي راستش شوهر منم همينه، يعني همين بود، منم جدا شدم سكته هم نكرد و خودش و مامان جونش خيليم سرحالن😂

واي بينوا پسرهولي راستش شوهر منم همينه، يعني همين بود، منم جدا شدم سكته هم نكرد و خودش و مامان جونش ...

همسر من ومادرشم وابستگی بیمارگونه دارن و چون من حسودی میکنم و دعوا میکنم همسرم عصبی تر شده خودشم میدونه اذیتم پلی انگار مجبوره

واي بينوا پسرهولي راستش شوهر منم همينه، يعني همين بود، منم جدا شدم سكته هم نكرد و خودش و مامان جونش ...

شوهر منم همینجور بود

الان با مادرش یکساله قطع رابطس

و داره منو از حرص و بهانه گیری سکته میده

@niniyar

ممثلاً قراره بعد چهلمش چه اتفاقی بیفته که تا چهلم خونشون می‌مونن و بعد از اون نمی‌مونن؟

دیگه مادرش کم کم عادت میکنه

یهو نمیشه همه دورش را خالی کنن گناه داره

@niniyar

همسر من ومادرشم وابستگی بیمارگونه دارن و چون من حسودی میکنم و دعوا میکنم همسرم عصبی تر شده خودشم مید ...

شوهر من بينوا مهرطلب بود

ته تغاريه و مادره به نظر من نه هرگز اين رو جدي گرفته نه اونقدر به اندازه بقيه دوست داشته

و اينم تمام عمر تلاش كرده كه خودشو ثابت كنه به مادره، مادرشم حالا به اقتضاي سن و فرهنگ، نهايت استفاده رو ميكنه، دائم نالان و زار و نزار كه هاي واي مادر مردم اين شدم اون شدم در حاليكه هيچيش نيست و به نسبت سنش از من به مراتب سرحالتره، ولي خب حس دلسوزي و ترحم و عذاب وجدان رو توي پسرش تحريك ميكنه و اينم ميخاد ديگه خودشو بكشه براش

آخرم وقتي تعريف ميكنه فقط از بزرگه😂😂😂😂

خدايي خلاص شدم

شوهر منم همینجور بودالان با مادرش یکساله قطع رابطسو داره منو از حرص و بهانه گیری سکته میده

مال من كه واقعيت تا حدودي زيادي بخاطر همين ناهنجاري هاش جدا شديم

تا جدا شديم هم رفت مادرش رو يه دو ماهي آورد پيش خودش سر كارم نرفت دائم ور دل ننش، بعد جفت شون  حوصله شون سر رفت تموم شد رفت😂😂😂😂😂😂