2777
2789
عنوان

ساخت خانه سه خواب یا دوخواب ؟؟؟؟؟؟

3413 بازدید | 25 پست

سلام   ما قراره واسه زمینمون نقشه بکشیم  

و اگر سه خواب بگیریم   هال میشه دو تا  فرش نه متری و یه کناره   کلا میشه بیستو دو متر 

و اگر دوخواب بگیریم میشه یه هال دوتا فرش دوازده متری با کناره از دو طرف  میشه کلا هال سی متری  

کدوم بهتره     هال بزرگ   یا اتاق  

فعلا بچه ندارم 

خونه مادر شوهرم زندگی میکنم 

چند سالی که میسازیم اینجا میمونیم 

و تا ده سال اینده امکان عوض کردن خونه رو نداریم 

سوالی هست در خدمتم

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

نمیتونین دوبلکس بسازین؟؟

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چه بانمک اخرشو تموم کردی😚 اولا مبارکتون باشه ایشالا.... سالن به نظر من بهتره چون اصل زندگی و مهمونیا اونجاس 

دوخوابه خوبه دیگه یه خواب شما یه خواب بچه ها مثل خودمون اون موقعها تا ده سال دیکم حتی اگه دوقلو بشن بازم لازم نیست اتاقاشون جدا باشه

من اتاق دوست دارم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
خب ۲۲ متری خیلی کوچیکه

بجاش سه تا اتاق داره   بنظرت کدوم بهتره

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
نه پول نداریم 

پس همون پذیرایی بزرگ تر باشه بهتره

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

راستی تقریبا خیاطم   قراره در اینده خیاط بشم فکر میکنم یه اتاق واسه کارم میخوام   

اینم در نظر بگیرید دوستان

اگه مهمون داری، زیاد میرن و میان، هال خوبه

ولی اتاق بهتره

راحت دو تا بچه بیار برامون

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بجاش سه تا اتاق داره   بنظرت کدوم بهتره

من میدونم.خودت اتاق دوست داری