2777
2789
عنوان

رتبه سی و هشت شدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2076 بازدید | 86 پست
صبح تا ظهر مشاور مدرسه ظهر تا شب میخوندمشبم گزارش کار و تماس دانش آموزان کنکوری انلاینم

عزیز فرهنگیتان بودی،؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیز فرهنگیتان بودی،؟

بله

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله موفق باشی گلمشاهد پیشرفت های روز افزونت باشیم🩷برام دعا کنمنم کنکوریم

خدا کمکت کنه❤️

ممنونم🌸

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

انسانیهدفم فرهنگیان

اره احتمالش هست که

چقد حس خوبی ازتون گرفتمبراتون کلی حس خوب آرزو میکنم😍😍

منم از شما کلی انرژی گرفتم 😃😃♥️♥️

مرسی عزیزم همچنین😚😚

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

مبارکهههه مهربوونمم😍😍💞برای کنم دعا کن امسال همون رشته و دانشگاهی که‌میخوام بیارم💚

ایشالا قشنگم

عزیزم میشه بگی کدوم درسا رو رفرنس خوندی و مدرسان و اینکه چه کلاسی رفتی؟

شخصیت و نظریه و مبانی و فنون رفرنس +مدرسان

زبان فقط رفرنس

کاربرد فقط مدرسان

آمار روش تحقیق کلاس آقای حبيبي