2777
2789
عنوان

اونایی که انتقال جنین دادن بیایین دورهم باشیم😔 دلم‌گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 5589 بازدید | 403 پست
ممنونم بخاطر انرژی خوبت.. مبارکت باشه و ان شاءالله بسلامتی و دلخوشی بغلش بگیری عزیزممنم تنبلی دارم.. ...

خواهش میکنم عزیزم😘 مرسی بابت دعای قشنگت ، انشالله قسمت همه منتظرا ، انشالله همه چی حل میشه نگران نباش ای وی اف برای کسایی مثل ماهاست که مشکل داریم نترس بقیشم بسپار به خدا

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای تو 😘 شکر منم خوبم 😍 آره منم اینطور بودم خیلی مواظب باش پله بالا پایین نکن چیز سنگین بلند نکن ...

اره گفت فقط امروز تخلیه بشه

پانکچرمم گفت شنبه .

تو هایپر نشدی؟بنظرت همراه میخان اگه ی موقع هایپر بشیم؟

اره گفت فقط امروز تخلیه بشهپانکچرمم گفت شنبه .تو هایپر نشدی؟بنظرت همراه میخان اگه ی موقع هایپر بشیم؟

خوبه عزیزم مال ماهم همینطور شد ، بعد اتاق عمل که مشخص نمیشه بعدش درد دادی البته دردم نیستا خودتم نمیدونی چته همه جای بدنت درگیره همراه ببر نیاز میشه بعد بیهوشی خیلی میرفتم دست شویی مامانم دستمو میگرفت یکم سر گیجه داره آدم بعد بهوش اومدن ، تبریک میگم عزیز دیگه تقریبا یک مرحله سخت رو پشت سر گذاشتی 😍 راستی بعد بهوش اومدن شاید بعد ۱ ساعت یا ۲ ساعت بگن چیزی بخور من بعد ساعتی که اونا اجازه دادن به همسرم گفتم کیک با ابمیوه بگیره بخورم شیرینه واس همون حال آدم جا میاد😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره گفت فقط امروز تخلیه بشهپانکچرمم گفت شنبه .تو هایپر نشدی؟بنظرت همراه میخان اگه ی موقع هایپر بشیم؟

والله دکتر منکه میگفت هایپر نشدی ولی بنظر خودم شده بودم چون خییییلی نفخ داشتم خیییلی و همه جام باد کرده بود از شکم تا معده یکی بود خیلی دست شویی میرفتم ، بعد نفخ داشتم ولی معذرت میخوام تخلیه نمیشد و خیلی عذابم میداد سعی کن جایی باشی که راحت باشی بتونی نفختو تخلیه کنی چون تخلیه نشه پدر آدمو در میاره، غذا نمیتونستم بخورم اصلا قشنگ یادمه بعد ۵ روز دردام تموم شد ولی بگما همه مثل هم نیستن بعضی ها اصلا درد ندارن من تخمکام زیاد بود ۲۵ تا مال تو چند تایهه دکتر نگفت؟ درضمن بعد عمل بازم مراقبتات بیشتر بشه فکر نکن کشیدن سبک شدی اتفاقا بیشتر تخمدانا تحریک شده مراقبت کن تا برگردن به حالت قبل😙😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبه عزیزم مال ماهم همینطور شد ، بعد اتاق عمل که مشخص نمیشه بعدش درد دادی البته دردم نیستا خودتم نمی ...

فداتشم تا الان ک واقعا سختیی نداشت برام ایشالا بقیشم ب خیر بگذره.

عه خب پس منم از خونه ی چیزی ببرم بعدش بخورم ضعف میره ادم گفته ناشتا هم بیا🥴

والله دکتر منکه میگفت هایپر نشدی ولی بنظر خودم شده بودم چون خییییلی نفخ داشتم خیییلی و همه جام باد ک ...

وای نفخو ک من الانم دارم خیلی بده میزنه ب تخمدانام و زیر شکمم

ن نگفت چن تا دارم.بعد پانکچر معلوم میشه دیگه

فداتشم تا الان ک واقعا سختیی نداشت برام ایشالا بقیشم ب خیر بگذره.عه خب پس منم از خونه ی چیزی ببرم بع ...

خدارو شکر که سخت نگذشته انشالله از این به بعد هم راحت بگذره😚 آره ماهم رفتنی همونجا سوپر مارکت داشت شوهرم خرید گذاشت ماشین بعدا اورد بالا ، آره دیگه عمله ها مثل اینکه بیهوش میشی باید ناشتا باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای نفخو ک من الانم دارم خیلی بده میزنه ب تخمدانام و زیر شکممن نگفت چن تا دارم.بعد پانکچر معلوم میشه ...

منم همونطور بودم خیلی اذیت میشدم از شانسمم مهمونی داشتن قشنگ مردم آدم از اول خونش جدا باشه باهم بودن همچنین دردسر هارو داره ، واس منم نگفتن بعد عمل فهمیدم خودشم یه گوشه رو برگه نوشته بودن ۲۵ داخل دایره 😂 از اونجا فهمیدم فکر کنم تو خلاصه برگ پرونده بود همونجا مرخص شدنی میان بهت میدن همراه توضیحات

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای نفخو ک من الانم دارم خیلی بده میزنه ب تخمدانام و زیر شکممن نگفت چن تا دارم.بعد پانکچر معلوم میشه ...

سلااام رفتم سونو گفت پسره😍😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای خدااا شکرتتت😍شوهرت حتما تو دلش عروسیه ها ترک اوغلان پرست😂

مرسی عزیزم انشالله قسمت خودت 😘 آره بابا خیلی خوشحال شد 😂 آره بابا همه شون از دم😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم انشالله قسمت خودت 😘 آره بابا خیلی خوشحال شد 😂 آره بابا همه شون از دم😅

سلام عزیزم خوبی؟

من امروز پانکچر شدم ۲۱ تا تخمک داشتم خداروشکر

ولی اصلا هیچ درد خاصی ندارم چرا؟ توعم اینجوری بودی؟ فقط دسشویی رفتنی یا وقتی میخام بشینم باشم داخل واژنم و زیر دلم و تخمدانام درد میگیره و میسوزه

همین😕

سلام عزیزم خوبی؟من امروز پانکچر شدم ۲۱ تا تخمک داشتم خداروشکرولی اصلا هیچ درد خاصی ندارم چرا؟ توعم ا ...

سلااام عزیزم مبارکا باشه انشالله بسلامتی 😍 انشالله هیچ وقت درد نداشته باشی خیلی هم عالی همه مثل هم نیستن که ، آره اینجور دردا طبیعیه فقط مراقب باش😘 انشالله همش جنین بشه😍 دوغ پفک یکم شوری تخم مرغ پخته بخور خیلی خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40