2777
2789
عنوان

چطور میشع بخشید

460 بازدید | 93 پست

لطفا 

قضاوت نکنید فقط بهم بگید خیانتو جطور میشه ببخشی 🥲🖤🖤🖤🖤

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ جوره

🥲🖤

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

به نظرم قابل بخشش نیست

اوهوم .... 

سخته سخت

چطوری ....🥲

مردا چرا خیانت میکنن اصلااا .... مثلا اون دختر دیگ چی دارع پارتنر خودشون ندارع .... 

🥲

🥲🫂

ولی وقتی نمیزاره و نمیتونی جداشی 

چطوری باید ببخشی🥲🖤

فکر نکنم کسی ببخشه!اونایی ک میمونن فقط بر حسب شرایط تحمل میکنن و ادامه میدن مثلا داشتن بچه،نداشتن پشتوانه مالی،نداشتن خانواده حامی، نداشتن شرایط روحی مناسب واسه جدایی و ... ،بیشتر سعی میکنن فراموش کنن یا بی تفاوت نشون بدن خودشون رو. 

اینا واسه متاهل ها هست. وگرنه توی دوستی خیانت دیدن یعنی خوشحال باشی طرف خودشو نشون داد و بقیه وقتت رو‌تلف نکن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
فکر نکنم کسی ببخشه!اونایی ک میمونن فقط بر حسب شرایط تحمل میکنن و ادامه میدن مثلا داشتن بچه،نداشتن پش ...

دوست داشتن چی !! وقتی ۷ سال بجنگی با خونوادت تو روی همه وایسی ...

و وقتی راضی،شن و نامزد شی خیانت ببینی چی ؟

ولی وقتی نمیزاره و نمیتونی جداشی چطوری باید ببخشی🥲🖤

بنظرم خیلی طول میکشه تا بتونی فراموش کنی 

بمون ولی مثل قبلا باهاش رفتار نکن

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

دوست داشتن چی !! وقتی ۷ سال بجنگی با خونوادت تو روی همه وایسی ...و وقتی راضی،شن و نامزد شی خیانت ببی ...

واقعا جدا میشم و میرم دست خانواده رو میبوسم که مخالفتشون باعث شد زمان بیشتری بگذره و طرف ذاتشو نشون بده.

ببین دختر خوب هییییییچ مرد خائنی ادم نشده و توبه نکرده ! فقط زرنگتر شده و‌دیگه دستش رو نشده.

میتونی ادامه بدی و چندسال دیگه با یه بچه،  سرشکسته برگردی همین نقطه ای که الان هستی!! ته مسیرت مشخصه ک باتلاق هست حالا خودتی میخوای تا اخرش رو‌برو خوب غرق شو یا میتونی مسیرت رو‌عوض کنی.

سه تا خاله دارم طلاق گرفتن هرسه تا هم توی نامزدی و دوستی دیدن طرف یه خیانت های خیلی ریز میکنه ولی ندید گرفتن! الان هرسه تا با بچه برگشتن! نه پدره رو در حدی دیدن که بچه دستش بدن نه شرایط خودشون اوکیه با بچه، هرسه تا هم جوون هستن و بخاطر بچه هاشون نمیتونن به مردی اعتماد کنن که بالا سر بچه شون باشه انقد که اخبار بد میشنون. حالا بگذریم که سرکار میرن و خرج زندگیشون رو خودشون میدن و شرایط سخت میگذره واسشون.

ته مسیرت رو داری میبینی لج نکن عاقل باش ، اصلا هم از سرزنش و شماتت دوروزه خانواده ت نترس یا ناراحت نشو به نتیجه تصمیمت فکر کن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••