2777
2789
عنوان

بهترین روز زندگیم

65 بازدید | 8 پست

امروز یکی از بهترین روزای زندگیم ،دیشب تا صبح سرکار بودم صبم با همون خستگی پا شدم رفتم بقیه خریدامو کردم اومدم لباسا رو کادو پیچ کردم مواد غذایی رو هم بسته بندی کردم،از هرچیزی که فکرشو بکنین گرفتم،و تو گرما با اسنپ پاشدم رفتم سراغ خونه ی چهارتا بچه مه یکیشون یه دختر ۱۴ساله ست،یه پسر هشت ساله و دوتا دختر نه ساله و دوازده ساله ن،پدر و مادرشون هر دو فوت شدن ،تو یه خونه ی روستایی زندگی میکنن،رفتم دیدمشون با اینکه تا حالا منو ندیده بودن ذوقو تو چشمای تک تکشون دیدم،بخداوندی خدا تو عمرم انقد بغض نکرده بودم به زور جلو اشکامو گرفتم دلم کباب شد براشون

زنده باد بر معرفت و ذهنیت افکار پاک تون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بعدش خوشحال شدم خیلیم خوشحال شدم که خدا منو قابل دونست دلشونو شاد کنم،از خوشحالی نمیدونم چی بگم چی بنویسم،اینم نوشتم اینجا که هروقت بیام کاربریمو ببینم یاد اون طفل معصوما بیفتم و غافل نشم ازشون

ممنونم🌹

کاش خیلی خانما  هم مثل شما افکار روشن پاک داشتن نه تموم دغدغه هاشون شده هوس احساس هیجان از سن راهنمایی ونتیجه اش هم شده یک جامعه بامحیط ها ناسالم واعتماد هاصفررسوند

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

کاش خیلی خانما هم مثل شما افکار روشن پاک داشتن نه تموم دغدغه هاشون شده هوس احساس هیجان از سن راهنما ...

ممنونم ،دنیا پر از کساییه که چشم انتظار یه ذره توجه و همدلی هستن، اما بعضیا ترجیح میدن دنبال قصه زندگی دیگران بگردن! کاش هرکی یه‌کم کمتر فضولی کنه و یه‌کم بیشتر دستِ نیازمندا رو بگیره، اون‌وقت دنیا جای خیلی بهتری می‌شه

ممنونم ،دنیا پر از کساییه که چشم انتظار یه ذره توجه و همدلی هستن، اما بعضیا ترجیح میدن دنبال قصه زند ...

بله صحبت هاتون قابل درک هست برام ،نه در سن 14 تا 27 سالگی همش فکر احساس هیجان هوس فقط در ارتباط با جنس مخالف گذاشتن