۱۴۰۴،تاریخو گم کردم و مشغول نهایی هامم،اونقدر سخت میدن که روحم خسته شده ولی مینویسم و میدونم دیگه قرار نیست تکرار بشن من این چرخه معیوب رو تموم میکنم خیلی کارا هست برای انجام شدن که تنها من انجامشون میدم.زندگیمو ۱۸۰ درجه می چرخونم و سلام میکنم به من جدید سال بعد🫡
هرچی حس و حال و ارزو دارید بنویسید سال بعد همین موقع ریپلای میکنم ببینید چقدر بهشون نزدیک شدید🙂↕️🔖
با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوشبین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻♀️📖]
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خستم ، روحم داغونه . درموندم دیگ هیچی ازم نمونده.دائم وزن کم میکنم.. امیدوارم سال دیگ اینموقع سر زندگیم باشم باهاش و با خوشحالی و شکرگذاری همه نذرامو ادا کنم
خدایا معجزه میخام قربونت بشم
میشه ی صلوات بفرستین 🥺 بش برسم ❤️❤️❤️🥺🥺🥺
دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه
دوست دارم همسرم کارو کاسبی جدیدی راه بندازه و زندگیمون وارد فاز دیگه ای بشه
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
این روزا بدجور دل تنگ حرم امام رضام کلا دلم زیارت میخواد .نمیدونم به این زودی ها قسمتم میشه یا نه .ولی انشالله که خیر .راسی امروز چهل روز گذشت که رو تخت بیمارستان. بیچاره مادرش .چشم انتظاری خیلی سخته .چرا چشماش باز نمیکنه .یه صلوات بفرستین براش
امسال دوازدهمم ولی میدونم قبول نمیشم و باید پشت بمونم تا سال بعد
حال روحیم خیلی بده تنها ارزوم سلامتی جسمی و روحی و موفقیت تو سال پیش رو
امیدوارم امام زمان هم بیان ک دل همه مون شاد شه الهم عجل لولیک الفرج
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
نهایی شرکت کردم منتها امسال نشد کنکور بخونم...نارحتم از اینکه شاید دوباره پشت بمونم ،یه خری این وسط هم گفته سن فرهنگیان میشه 22 وا واقعا حالمو بهم ریخته... کاش خونمون رو درست کنیمو دیگه مستاجر نباشیم ...خستم استرس دارم حالم بده