2777
2789
عنوان

خانومایی که بچهای خوشگل و سفید دارن خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 133 پست

بادام وشیربادام

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

ممنونم از راهنماییت خدا حفظت کنه واقعا ب این راهنمایی ها احتیاج داشتم

اره حتما ببین رژیم خیلی در زیبایی جنین تاثیر داره 

بادوم و گردوی تازه زیاد بخور

ابمیوه طببعی مثل اب سیب هویج 

موز شیر. و. ماست خوب  حتی اگر ژن سبزه هم داشته باشه باز پوستش روشت تر  و شفاف ترمیشه به نظرم  من دیدم بجه هایی که از مادر ضعیف یا تغذیه بد به دنیا میان بچه سرحال و تازه نیست پوست خیلی  شفافی هم نداره ار خدا هم بخواه بهت بچه سفیدی بده😆همیشه تصورش کن با پوست سفید

😎💚🐬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا هیچ کاری نمیتونی کنی. از سوالت معلومه اطلاعاتت خیلی کمه. دوم میوه‌های طبع گرم خوبن مثل سیب ...

اطلاعاتم کمه ک پرسیدم دیگه

ندایتن عیب نيست  نپرسیدن عیبه

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

دوغ بخور ماست بخور اینا سعید میکنه بچه رو ولی خرما سیاه میکنه بادمجون سیاه میکنه چای سیاه میکنه البت ...

مادر شوهرم از پسرش خیلی بادمجون میخوره 

می‌گفت فقط بادمجون دوست داشتم 

برادر شوهرم سیاه اومده کلا🤦🏻‍♀️

بقیه دختر پسراش سفید خیلی 

معجزه شکر گزاری...

مادر شوهرم از پسرش خیلی بادمجون میخوره می‌گفت فقط بادمجون دوست داشتم برادر شوهرم سیاه اومده کلا🤦🏻‍ ...

🤣🤣🤣🤣🤣وااای چ بد🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
بیچاره خوبه دختر نیست 😆مادر شوهرم تقصیر بادمجون ها میدونه

وای جرررر خوردممم بخدا خیلیییییی باحال بوده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
اطلاعاتم کمه ک پرسیدم دیگهندایتن عیب نيست نپرسیدن عیبه

اآفرین که مشورت میگیری.  انشا الله بچه تون سفید بشه.  خدا صورتگر آدماست. گاهی نقش سفید میزنه گاهی گندمی.

ولی یادت باشه

حرف دیگران برات مهم نباشه 

چون هرکاری هم کنی حرف مردم همیشه هست. 

تمرین کن یک گوش ت در باشه یکی دروازه.  بچه ات هم با هیچ بچه ای مقایسه نکن اشتباهی که قبلا داشتم. بچه شما در دنیا تکه.

اره حتما ببین رژیم خیلی در زیبایی جنین تاثیر داره بادوم و گردوی تازه زیاد بخورابمیوه طببعی مثل اب سی ...

ممنون از راهنمابیت گلم

مگه گرمی جات باعث تیرگی بچه نمیشه مثل گردو؟

قطعا رژیم غدایی هم روی هوش جنین هم زیبایی تاثیر داره، اینایی ک میگن فقط ژنتیک واقعا چرا!!!

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

اآفرین که مشورت میگیری. انشا الله بچه تون سفید بشه. خدا صورتگر آدماست. گاهی نقش سفید میزنه گاهی گن ...

درسته ممنونم 

بیچاره خوبه دختر نیست 😆مادر شوهرم تقصیر بادمجون ها میدونه

درسته بادمجان باهث میشه پوست بچه تیره بشه 

بادام وشیربادام

مرسی مرسیییی

دوستِ من مامان باباش سفیدن باباش که مثه برفِ ولی دوستم و برادراش سبزه تندنبه خانواده شوهرت بگو براتو ...

چه خوب گفتی😁

[QUOTE=383829164] آبجی من جایی دارم زندگی میکنم جوون مثل پنبه سفید ، چشم ، ابرو، قد ولی متاسفانه مع ...

انشاالله خدا براتون گشایش قرار بده عزیزم،

ناشکری نمیکنم اصلا فقط میخوام اگر راهی باشه سفید بشه اگرم نه که هیچ