اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود
[QUOTE=383829164] آبجی من جایی دارم زندگی میکنم جوون مثل پنبه سفید ، چشم ، ابرو، قد ولی متاسفانه معتاده بگو خدایا عاقبت بچه م خیر کن این ناشکری بخدا حتما باید سفید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مربوط ب ژن میشه ایشااا ژن خانواده پدرشو میگیره اگه البته سبزه دوست ندارید
اونا به نظر خودشون تنها زیبایی ک دارن فقط رنگ پوستشونه
ولی من خوشگل ترم و پوستم گندمی
خدا کنه فقط رنگ پوستش ی اونا بره
اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود
اول که به ژن ربط داره ولی یه دوستم اینقدر زمان حاملگی شکلات کاکائویی خورد که ما گفتیم بچه ات سیاه میشه ولی وقتی دنیا اومد سفید بود نمیدونم والا چه بگم
ن عزیزم من عرض کردم خانواده شوهر من بطور افراطی سفید پوست میخوان
من خودم سفیدم همسرمم همینطوراما پسرم گندمیدخترم سفیدژنتیکه همشمن سر دخترم آجیل زیاد خوردم نمیدونم ار ...
اره میدونم بیشتر ژنتیکه
والا منی ک رشتم پزشکیه تو هیچ کتابی ندیدم بگن رنگ پوست جنین از تغذیه تاثیر میگیره و ماده ی غذایی خاص ...
یه مقاله ای الانخ خوندم عزیزم نمیدونم چرا نی نی سایت اجازه درک لینک نمیده 😐😐😐 طبق مطالعات جدید هر چند ژنتیک حرف اول در تعیین رنگ پوست میزنه اما تغذیه مادر هم. در رنگ دانه پوستی جنین اثر میزاره البته نه به تنهایی در کنار ژنتیک
ژنتیکه پیش پزشک برو حتماسعی کن برات مهم نباشه چون واقعا هم مهم نیس دعا کن سالم باشه و در اینده یه اد ...
درسته
ممنونم از راهنماییت
پس چ طور شما سبزه ای و شوهرت شما رو انتخاب کرده؟دوستای سفید من میرم سولار سبزه شن هر پوستی واقعا ی ج ...
خانواده ی شوهرم براشون مهمه سفید بودن
همسرم نه
اتفاقا پدر شوهرم با ازدواج ما بخاطر رنگ پوستم مخالف بوده
ولی همسرم گفته فقط ایشان رو میخوام
به بخور. حالا الان فصلش نیست رب به بخور و به خشک بگیر دمنوش درست کنه برای بارداری هم عالیه.یه دوره هم هست خانم عباسی داره زیبایی جنین
لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی میدهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)