2777
2789
عنوان

خدایا این رفتار دخترم دیگه داره منو به جنون میکشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 87 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فقط وقتاییک میخواستم باعشقم یواشکی حرف بزنم جایی نمیزفتم شاید دخترشمام باکسیه🥲البته حدسه یوقت نر ...

😂😂نه بابا .اهل این چیزا نیست. خییییلی باهم دراین موردا رفیقیم حتی رو کسی هم کراش میزنه میاد بهم میگه

خداوندا تویی حامی وحاضر

خب خوشش نمیاد زوره مگه یاد خودم افتادم نفرت داشتم از دورهمی های خانوادگی مامان من همین جوری عصبی میشد و نفرین میکرد، تنهایی چیزیش نمیشه دیگه از خیلی لحاظ یه آدم مستقل به حساب میاد

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

😂😂نه بابا .اهل این چیزا نیست. خییییلی باهم دراین موردا رفیقیم حتی رو کسی هم کراش میزنه میاد بهم می ...

عه پس خوشش نمیادخوحقم داره منم ازباغ بدم میاده 😐یبار برین باغ دفعه بعدی برین جاییک اون دوست داره تااونم باهاتون هنراه بش

اینستا و تل و کلا کار خوبی کردین

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

منم از این کارا میکردم زیاااااد. هر جا میرفتن من میگفتم نمیام

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

من فقط وقتاییک میخواستم باعشقم یواشکی حرف بزنم جایی نمیزفتم شاید دخترشمام باکسیه🥲البته حدسه یوقت نر ...

🥲😂منم وقتی میخاستم باهاش حرف بزنم یا یواشکی برم ببینمش نمی‌رفتم جمع های خانوادگی و همیشه خفت میخوردم کلی دعوام میکردن ولی لذت حرف زدن باهاش ارزششو داره 😂🥲

تو خانواده هامون بچه همسن و سالش نیست یا بزرگترن یا کوچکت.(تک فرزند هم هست)

گوشی باعث همه چی میشه

بهش بگو کتاباتو بیار بریم اونجا تو دل طبیعت درستو بخون

گوشیه چیه میدین دست بچه هاتون بخاطرش قهر کرده!!

اصلا حس خوبی نمیگیرم اگه دخترم اینطوری کنه نخواهم گذاشت اینطوری بشه گناه داره نوجونه تو باید مراقبش باشی مثل یه خواهر مادر 

منم مثل دخترت بودم ولی مامانم باسیاست بود مثلا میومد بهم میگفت اگه تو نیای اصلا بهم خوش نمیگذره و یه ...

بخدا منم اینقدر نازشو میکشم هرروز بوسش میکنم میگم تو همه کس وکار منی.من باتوخوشم. آخیش که تورو دارم. آخیش ه خدا پسربهم نداده . ....

خداوندا تویی حامی وحاضر