2777
2789
عنوان

خدایا این رفتار دخترم دیگه داره منو به جنون میکشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 87 پست
والا اتاق دختر منم دست کمی از مال شما نداره ولی تا اینجا صبوری کردی از این به بعدش هم راه بیا باهاش ...

خدا از دهنتون بشنوه. والله من که دیگه کم آوردم. خودمم ام اس دارم دارم دیگه کلا تموم میشم

خداوندا تویی حامی وحاضر
خدا از دهنتون بشنوه. والله من که دیگه کم آوردم. خودمم ام اس دارم دارم دیگه کلا تموم میشم

بخاطر سلامتی خودتون هم که شده آرامشتون رو حفظ کنید همکلاسی دخترم و مادرش دقیقا شرایط شما رو دارن ام اس و یه دختر لجوج 

به مرور بهتر میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عین دخترتمتو هم عین بابامبا تفاوت اینکه من ۲۱ سالمه و با چن بار سلیطه بازی و جنگ و دعوا دست از سر ...

یاخدا یعنی دختر من این رفتارش رو باید تا سن شما ادامه بده. من که دیگه رد دادم

خداوندا تویی حامی وحاضر

منم جایی نمیرم چون واقعا خوش نمیگذره اونم توی باغ

دخترتون تنهایی تو حال خودش بهتره... مطمئنم بعدا درست میشیم

🩵INTP🩵⚠️لایک نکنین!⚠️فکت : توی تاریخ های رند هییییچ گونه اتفاق شگفت انگیزی نمیفته بلکه شما تصمیم میگیرید چه زمانی از اتفاق خوبی که براتون افتاده با خبر بشید. - از احساسی های بی منطق خوشم نمیاد :) - اونایی که طرفدار تابستونن رو باید گذاشت وسط آفریقا - تو هر شرایطی خوشبو بودن و تمیز بودن از نون شب واجب‌تره حالا اگه می‌خواید خودتونو تو عرق خفه کنید مشکلی نیست ولی حداقل ما رو مسموم نکنید!!! 

من یادمه تو نوجوونی دلم نمیخواست با خونواده جایی برم. یه حس گوشه گیری. میرفتن سینما من تنها می موندم خونه. هیچکس درکم نکرد.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
من یادمه تو نوجوونی دلم نمیخواست با خونواده جایی برم. یه حس گوشه گیری. میرفتن سینما من تنها می موندم ...

خب چه انتظاری از بقیه داشتی؟ دوست داشتی چکار کنن برات که خوشحال بشی؟

خداوندا تویی حامی وحاضر
خب چه انتظاری از بقیه داشتی؟ دوست داشتی چکار کنن برات که خوشحال بشی؟

بهم گیر ندن بیا بریم بیرون. بذارن توی حال خودم باشم. می اومدن تلفن رو چک میکردن ببینن به کی زنگ زدم. خیلی بهم برمیخورد. 

بهم گیر ندن بیا بریم بیرون. بذارن توی حال خودم باشم. می اومدن تلفن رو چک میکردن ببینن به کی زنگ زدم. ...

آخی عزیزم. نه من تلفن دخترم و چک نمیکنم. ولی اعصابم بشدت بهم میریزه همه وقتش رو توگوشی میگذرونه. میرم جایی هم که دخترم کیاد غصه میخورم که الان دخترم تو خونه تنهاست و من دارم خوش میگذرونم. وگرنه اطمینان کامل بهش دارم

خداوندا تویی حامی وحاضر
آخی عزیزم. نه من تلفن دخترم و چک نمیکنم. ولی اعصابم بشدت بهم میریزه همه وقتش رو توگوشی میگذرونه. میر ...

مطمئن باش دخترتون خوشیش توی تنهایی بودنشه. 

من خیلی دلم میخواست اون زمان مثلن دوستامو دعوت کنم خونه. بهمون خوش بگذره ولی خونواده همراهی نمیکرد. شما ببین خودش چی دلش میخواد. 

دقیقا عزیزم. گوشی و این چرندیات نسل جدید و پرو و بی رحم و وقیح کرده. نه احترامی نه دلسوزی نه انسانیت ...

دقیقا...

خود افرادی ک قدرت هه دستشونه بچه هاشون رو از گوشی دور نگه میدارن، مثل بیل گیس ک قانون سفت و سختی داره و تا 18 سالگی اصلا گوشی نداده دستشون...

آدمای معمولی مثل ما ک مصرف کننده ایم باید درگیر این معضلات باشیم متاسفانه، بهترین راه دور نگه داشتن از فضای مجازیه

چرا اینقدر کنترلگرو سخت گیرین؟!!! من بچه نیستم ۴۳ سالمه و مادر یه دختر ۱۳ ساله ام.یه کمی درباره نوجوونی و حال و شرایط این دوران مطالعه کن.دلش نمیخواد بیاد زوره مگه؟!!! یه ادم مستقله حتا واسه خونه موندنش هم شما باید تصمیم بگیرین؟!! 

چرا اینقدر کنترلگرو سخت گیرین؟!!! من بچه نیستم ۴۳ سالمه و مادر یه دختر ۱۳ ساله ام.یه کمی درباره نوجو ...

عزیزم من مشکلی ندارم که نیاد دلم براش میسوزه که هی تو اتاق خودش رو حبس میکنه و هیجا نمیره. فقط شده مدرسه و راه مدرسه. بعدم که تو اتاق. غذاشو هم میبره تو اتاق. من تنهای تنها روز و شبهامو میگذرونم. شوهرم‌که صبح میره غروب میاد بعدم شام میخوره میخابه. دخترمم که گفتم چطوریه

خداوندا تویی حامی وحاضر