چند وقته یسری پیامای مزاحمتی داریم و وشهرم سرکتاب گرفته گفتن دعا داریم شدید توزندگیمون شوهرم شکش به خانواده مادرشه من از اقوام پدر همسرمم وقتی به مامانش گفت مامانش زد کولی بازی که کار خود زنته و این صحبتا ما شهرستانیم مادرشوهرم اینا تهران بودن یه خونه ام روستای شهری که ما هستیم داشتن پدرشوهرم که فوت کرد شوهرم فک میکرد مامانش میاد ولی اون هی خونه تمدید کرد و موند تهران بعد اون دعواشون شوهرم دیگ مامانشو ندید مامانشم به من زنگ زد کلی حرف بهم زد و بعدش مامانش رفت تهران اسباب کشی کنه شوهرمم چندروزی بامن قهر بود و بعدش اشتی کرد و خوب شدیم تا پریشب خاهرش انگار بهش رنگ زده که میتونی بیای کمک اسباب کشی و شوهرم بعد اون تماس بامن کلاااا لج شده من بعدا گوشیشو چککردم فهمیدم چی شده و پیام داده بود به خاهرش که نمیتونم بیام کارگر بگیرید دیشب دیگ ترمز بریدو دعوای وحشتناکی باهام کرد حالا من موندم بزنم سلیطه بازی کتک کاری کنم ول کنم برم خونه بابام یا مشاور میگفت به مادرشوهرت زنگ بزن جلو شوهرت که من بیام کمکتون بزار رو ایفون و حسابی مظلوم باش اون بزار دریوری بگه ولی من دودلم حس میکنم غرورم میشکنه ولی این کارو کنم شوهرم شاید رام بشه نمیدونم