حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پرسیدم از دوتا دکتر یکیش38میلیونهیکیش70یا80میلیونهبستگی داره ب دکتر داره و... کفیفیت کارش
وااای 38 عالیه ولی 70 میلیون ب شدت زیاده😑
حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان
ارع عالیه، ولی بعضی از مراجعین کننده ش بینی، هاشون قشنگ ریده شده😂🤦🏼♀️ بعضیشون بینی هاشون خوشگل ش ...
پس منکه شانس ندارم باید برم همون ۷۰ تومنی😂
پارسال ۷۵دادم به شهر دیگه ۴۰بود جاریم عمل کرد ۲۰تومن
وااای خدا چقدر قیمتش پایین بوده کدوم شهر