2777
2789
عنوان

به نظرتون پونزده سال اختلاف سنی خیلی زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 59 پست
حتی توی اروپا و امریکا هم این ازدواج ها مورد قضاوت قرار میگیرهحالا ما ک سهلهاگر بخاطر پول ازدواج نکر ...

اگر هزار تومن هم نداشت بازم باهاش ازدواج میکردم و از نظر جذاب ترین و بهترین مرد دنیاس 

مگه همه یکسان هستن والا شوهر من از جوون ۲۰ ساله هم پر شور تره از همه لحاظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم نیش و کنایه بازم زخم زبون اصلا انسان جماعت بلد نیست تو شرایط فرد مقابلشو درک کنه و حرف مثبت بزن ...

فقط نمیدونم باید در مقابلشون چی بگم یا چیکار کنم اصلا برای من مهم‌نیست ولی حس میکنم رو شوهرم تاثیر میزاره 

چند روز پیش میگه احساس میکنم بهت ظلم‌کردم تو میتونستی با یکی هم سن خودت ازدواج کنی الان هم بخاطر من خجالت نکشی 

ببین ۱۰ سال که سهله بعد هزار سالم نظرم‌همینه میدونی چرا چون معتقدم ذات مهمه

پس شما ک این همه از شوهرت مطمئنی تاپیک نزن.

کار غیر عادی انجام دادی پس بشین با قضاوت ها هم بساز.

هم شوهر خودم

هم برادر شوهرم دقیقا بعد از ۱۲ سال متاهل بودن با زن ۱۰ و ۱۳ سال کوچیکتر طلاق گرفتن

اونها هم هیچ ‌‌وقت فکر نمیکردن طلاق بگیرن

من اصلا برام‌مهم‌نیست حرف دیگران .کارهایی که همسرم‌برای من کرده درک و شعورش و احساسش با هیجی برام قابل قیاس نیست اگر شوهرم‌نبود من همون ۷ سال پیش مرده بودم یا نهایتا یه دیوانه زنجیری بودم اولش از سر تنهایی بی پشتی قبول کردم‌کنارم باشه ولی بعد فهمیدم این فرشته ای که خدا برام فرستاده و الانم با کل دنیا عوضش نمیکنم ولی نگرانم نکنه این حرفا رو همسرم‌تاثیر بزاره 😔

تازگیا خیلی بی حوصله شده و هربار خواهرش یا کس دیگه ای این حرفارو میزنه جلو اونا سفت و محکم میگه زنمه به هیچکسم‌مربوط نیست اما احساس میکنم با خودش درگیره نمیدونم باید چیکار کنم 

شاید تقصر منه که زیادی ریزه ام وگرنه شوهرم اصلا سن بالا نمیزنه من زیادی بچه میخورم 😔ای کاش یه راهی بود قیافم‌یکم سن بالاتر به نظر برسه 

من اصلا برام‌مهم‌نیست حرف دیگران .کارهایی که همسرم‌برای من کرده درک و شعورش و احساسش با هیجی برام قا ...

واسه حرف بقیه زندگیتونو خراب نکنین. یا جوابشونو بده که بفهمن ناراحت شدید و دیگه جرعت نکنن حرفی بزنن . یا دیگه باهاشون در ارتباط نباشید  . وقتی همو دوست دارید به کسی ربطی نداره ک اختلاف سنی تون زیاده . 

شوهر خواهر من ۵ سال از خواهرم بزرگ تره ولی بخاطر ژنتیک همه موهاش سفید شده وهمه فک میکنن پدر دختر اند. یکی که از شون میپرسه تازه ذوق میکنه که آره من زن جوون دارم😍😆

به نظر من پختگی یه مرد اصلا به سنش مربوط نیست . یکی و میبینی تو سن ۱۵ سالگی  عاقل و فهمیده هست  . یکی و میبینی نه سی سالشه ولی اصلا درک و فهم نداره.

‌‌‌

پس شما ک این همه از شوهرت مطمئنی تاپیک نزن.کار غیر عادی انجام دادی پس بشین با قضاوت ها هم بساز.هم شو ...

من تاپیک زدم چون میخواست با دوستان عزیزی که اینجا هستن درد دل و مشورت کنم 

من کاری به شوهر و برادر شوهر شما ندارم کمم نیست کسایی که با اختلاف سنی کم هم طلاق گرفتن پس ربطی به سن نداره 

منم یکی دوروز نیست که ازدواج کردم ۶سال از ازدواجم میگذره و نظرم اینه

با قضاوت ها نمیسازم و واگذارشون میکنم به خدا چون بدترین کار عالم قضاوت زندگی دیگرانه

واسه حرف بقیه زندگیتونو خراب نکنین. یا جوابشونو بده که بفهمن ناراحت شدید و دیگه جرعت نکنن حرفی بزنن ...

تا وقتی خواهرش نبود و فامیلشم زیاد رفت و امد نمیکردن خوب بود خواهرش ۶ ماه برگشته پای فامیل باز شده تو خونه زندگی ما هرروز به یه بهونه میریزن سر ما و هرکی یه چی میپرونه 

فک‌کنم مشکل منم زیادی بیبی فیسم هرکی میبنتم فک میکنه نهایتا ۲۲ یا ۲۳سالم باشه

همش فک‌میکنم ایا راهی هست‌که یکم سنم بیشتر بشه 😅نمیدونم رنگ مویی ابرویی صورتی 

نمیدونم چیکار کنم که همسرم اروم بشه و انقد درگیر نباشه فک‌میکنم داره اذیت میشه از حرف هایی که هست 

فقط نمیدونم باید در مقابلشون چی بگم یا چیکار کنم اصلا برای من مهم‌نیست ولی حس میکنم رو شوهرم تاثیر م ...

واقعا همینه میگم برای ادما متاسفم تو خودت اولا جدی میگم اگه شوهرت خوبه قدرشو بدون و بهش توضیح بده که این حرفای اون از کم عقلیشونه تو عاشقانه و تا ابد دوسش داری بگو که وجود خودش برات ارزشمنده نه حرفای اطرافیان جواب بقیه رو نده یا دیدی زیاده روی کردن رک بهشون تو خلوت بگو میشه از این بیشتر زندگیمو بهم نزنید من از شماها نظر نخوایتم همین کافبه اگه بفهمن میفهمن

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
اهادم خواهر شوهرتو قیچی کن ک هیچی نگه . وقتی ببینن واکنش نشون میدی ساکت میشن

از شوهرم بزرگتره  پیر زنیه واس خودش حدودا ۵۵ سالشه واقعا نمیدونم جی بش بگم امروزم‌کلید کرده رو بچه‌که چرا بچه ندارین تا یه چی هم میگی ابغوره میگیره که بی احترامی کردین‌من حق مادری به گردن داداشام دارم😑شوهرمم میگه ولش کن فک‌کن‌نیست نادیده بگیرش شر درست میکنه 

واقعا همینه میگم برای ادما متاسفم تو خودت اولا جدی میگم اگه شوهرت خوبه قدرشو بدون و بهش توضیح بده که ...

راست میگی باید به شوهرم حالی‌کنم که چقد برام‌مهمه شاید اینطوری خیالش از بابت‌من راحت بشه 

خواهر شوهرم بزرگتره مثلا 

نمیدونم باید چجوری بهش بفهمونم چجوری بگم که به خودش نگیره  میترسم بگیره دستش‌که بی احترامی‌میکنی و این چرت و پرت ها 

همش میگه زن قبلی داداشم‌ال بود بل بود 

منم برگشتم‌گفتم خیلی خوب بود فقط حیف‌که خائن بود و با اینهمه حسن به داداشت خیانت‌کرد ولی بازم پشتش در میاین 

شروع کرد که به من بی احترامی کردی حرمت سرت نمیشه 😑خیلی سمه فقط خدا خدا میکنم زودتر برگرده بره خونه خودش