2777
2789
عنوان

از گروه انداختنم بیرون واقعا بهم برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 21 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کاری می‌کنی عزیزم . اصلن بهشون فکر نکن ب فکر خودتو کوچولوت باش 💚

چشم❤️

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

هیچوقت خودمو درگیر فامیل نکردم تا اسوده زندگی کنم

برنامه ای داشته باشم خانواده یا دوست...تازه همون دوستمم تا یه جایی براش تایم میذارم نه بیشتر..فامیل کلا برام کنسله

قاشق نشسته
هیچوقت خودمو درگیر فامیل نکردم تا اسوده زندگی کنمبرنامه ای داشته باشم خانواده یا دوست...تازه همون دو ...

علتش چیه؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

علتش چیه؟

چون توی فامیلمون یه عده هستن بدون اینکه اپشن خاصی داشته پاشن بیخودی حس میکنن که مال خاصی هستن و زاویه ی نگاهشون از بالا به پایینه...چون بلد نیستم کلاس اضافه بذارم از جمعشون هم متنفرم

قاشق نشسته
آخه اون خانومه حساسه،همش اصرار داره به همه بفهمونه شوهر من خواستگارش بوده.منم برام مهم نیست گفتم چرا ...

به نظرمن اصلا اینجور روابط درست نیست ادم گردش راخودش باهمسرش یا باوالدین خودش بره بهتره ....اصلا رابطه با دوست و...را قبول ندارم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶